Најновије

ПОЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАРИ ОБМАНУЛИ ЈАВНОСТ! Вацић није био у згради полиције, већ месне заједнице!

Бошко Обрадовић и Мариника Тепић из Савеза за Србију синоћ су тражили оставку министра полиције Небојше Стефановића и смену дректора полиције Владимира Ребића због снимка који се појавио на друштвеним мрежама и на основу њихових тврдњи, које су испоставиле као лаж.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Иако су тврдили да снимак доказује да је у полицијским просторијама у Нишу одржан скуп Српске деснице Мише Вацића, испоставило се да су у питању просторије месне заједнице.

Прво је једна активисткиња СзС окачила снимак скупа Деснице наводећи да се полиција злоупотребљава у политичке сврхе и тврдећи да је скуп одржан у сали Полицијске испоставе Пантелеј у Нишу, а потом су исто урадили и потпредседница ССП Мариника Тепић и лидер Двери Бошко Обрадовић.

Међутим, у саопштењу Дирекције полиције МУП наведено да се скуп "Српске деснице" није одржао у просторијама Полицијске испоставе Пантелеј.

"Поменути скуп је одржан у згради у Књажевачкој улици која је власништво локалне самоуправе и у чијој је искључиво надлежности коришћење изнајмљивање сале у којој су били активисти Српске деснице. Полицијска испостава Пантелеј користи само један део поменуте зграде, али не и наведену салу, док се у другом делу овог објекта налази Месна заједница Моше Пијаде”, наводено је у саопштењу.

Из Дирекције полиције су навели и да су шокирани изношењем скандалозних неистина од стране појединих политичара и да апелује на све да не шире неистините информације и злоупотребљавају полицију у циљу својих политичких обрачуна, чиме наносе штету полицијским службеницима који брину о безбедности свих грађана наше земље.

Додају и да поменута активисткиња с почетка приче, као ни остали актери, се нису извинили због ове обмане, већ су наставили да тврде да је мало коме познато да то није полиција.

Овим поводом се синоћ на друштвеним мрежама огласио и цео низ функционера СНС-а, између осталих и Владимир Орлић.

“Савез за Србију је оборио и сопствени рекорд у лагању. Само лажи, искључиво лажи и баш ништа осим лажи!”, написао је он.


Прочитајте ОВДЕ ко је био прадеда Хашима Тачија.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА