Најновије

Није све у перверзијама, има нешто и у физикалисању! Жене откриле које "несексуалне" ствари их доводе до лудила

Оно што жене често сексуално узбуђује понекад су ситнице у понашању мушкараца за које никада не бисте помислили да су узбудљиве. То је потврдила и једна у низу расправа на Реддиту где су жене писале о свакодневним ситницама које мушкарци раде, а које њих узбуђују.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

- Мој супруг понекад обавља физичке послове око куће. Покоси двориште Џеф, платићу ти - један је од коментара на Редит-у. Варијације овог одговора биле су веома честе, а многе жене рекле су да их ништа не узбуђује више од посматрања мушкарца како обавља кућне послове попут прања судова, али наравно, под условом да га раније нису замолиле да то уради.

Бити пажљив и предвидети шта ће усрећити вашу лепшу половину усрећиће и узбудити сваку жену. Имајте на уму да уопште не мора да се ради о великим делима. А док део жена тврди да их највише узбуђује када им њихов партнер помаже у кућним пословима, другима је много сексипилније када њихов партнер обавља физичке послове око куће.

- Не постоји ништа сексипилније од мушкарца који коси траву или поправља аутомобил. Када гледам свог момка како поправља нешто, увек размишљам о томе шта још може да ради са тим прстима - један је од коментара.

Жене пишу да их узбуђује и начин на који њихов партнер "засуче рукаве", а неке једноставно узбуђује посматрање њиховог партнера док вози. Много је несексуалних начина на које можете узбудити своју лепшу половину. Али за то је неопходна добра комуникације и разумевање онога што је вашој партнерки потребно.

Мушкарци ово је права истина зашто вас жене варају и није оно што очекујете. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА