Најновије

ПОРНО ПРЕДСЕДНИЦА БОЛИВИЈЕ: Испливали рани радови Жанин Ањез ?! (ФОТО 18+)

Порно-снимак на којем се види плава жена која ликом подсећа на самопроглашену председницу Боливије Жанин Ањез постао је виралан за веома кратко време у целом свету, не само у Ла Пазу. Присталице наследнице Ева Моралеса тврде да на снимку није Жанин и да је монтажа дело њених неистомишљеника, који и даље подржавају бившег председника.

Жанин Ањез (Фото: Јутјуб)

Међутим, оно што више брине актуелну власт у Боливији је то што је Ањезова морала да одустане од путовања ван престонице због претње по живот које јој је упутила једна криминална група, рекао је портпарол владе.

То је потврдио и министар унутрашњих послова Артуро Муриљо, који је казао да је она требало да отпутује у своју родну провинцију Бени на североистоку Боливије, али је пут отказан због веродостојне претње.

Он није изнео детаље о претњи, али је рекао да су умешани Венецуеланци, Кубанци и Колумбијци, преноси Ројтерс.

Муриљо је на конференцији за новинаре рекао да ће влада осигурати да се избори одрже у року од 90 дана.

- Имаћемо изборе. Највећа част за неког Боливијца је да постане председник земље, али та особа мора да победи гласовима, а не мецима или ударцима - рекао је он.

Бивши председник Ево Моралес је поднео оставку под притиском прошле седмице након недеља протеста и насиља после избора 20. октобра који су му донели победу, али је он оптужен за превару. Потом је у Мексику добио азил, а на власт је ступила привремена самопроглашена председница Боливије Жанин Ањез. Међутим, протести Моралесових присталица су настављени у већим градовима Боливије који се сада суочавају са несташицом хране и горива.

Нападнути Руси у Сирији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА