Најновије

СВИ УЖАСИ КАЛИФАТА: Сексуални џихад одређивао односе са робињама или џихадисткињама!

Два спрата испод седишта бивше управе ирачке војно-обавјештајне службе, на крају ходника прекривеног црвеним тепихом, налази се музеј праве правцате страве тзв. калифата, пише СиЕнЕн.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Није реч о слављу најцрњег поглавља недавне историје Ирака, већ о упозорењу на злодела исламских терориста тзв. Исламске државе, који су у Ираку и Сирији сањали и делимично досањали калифат. 

Човеку буде зло од саме помисли да су на подручјима која су контролисали, уништавали сваки траг неисламске културе и дизали у ваздух древне зграде и археолошка налазишта, стара више хиљада година. 

Запањујућа бруталност ИД, "управљање дивљаштвом" ако ћемо њиховим језиком, педантно је каталогизована и објављивана на интернету како би се осигурала апсолутна верност у регијама које су терористи контролисали и како би се фасцинирао остатак света. Исламска држава је на свом врхунцу контролисала подручје величине Велике Британије, а у њој је живело до 12 милиона људи. Упркос томе, музејски експонати који сведоче о свакодневици у калифату, узнемирују још више од тога. 

Уџбеници за ниже разреде основне школе децу су учили да броје уз помоћ калашњикова, авиона, пиштоља и мачева. Тригонометрија се објашњавала у контексту снајперисте који покушава да израчуна удаљеност мете. Индоктринација деце сваком годином сезала је дубље и дубље. 

Калифат је ковао свој новац, и имао своје регистарске таблице. Припремали су се за штампање и издавање пасоша. Истина, како нико на свету није признао Исламску државу, грађани ИД-а с њима не би могли нигде да путују, али то показује да су озбиљно претендовали да постану држава.

Сексуални џихад

Експонат Сексуални џихад укључује копију распореда по којем су се млади мушки волонтери водиоли када су хтели секс са женом - или робињом или преданом женом која је своје тело хтела да да калифату. 

Изложене експонате прикупили су делатници ирачке обавештајне заједнице из Багдада како би боље разумели ИД и проучили психу њихових чланова. Музеј је приватан.

Исламска држава је своје војнике регрутовала путем интернета и друштвених мрежа. Многи међу њима били су млади муслимани и муслиманке који су жудели за разумевањем и прихватањем у земљама у којима су живели и осећали се као странци. Младе мушкарце на Блиски исток привукла је мешавина религије, новца и насиља. 

Досијеи страних бораца ИД показали су да су ти "војници калифата" имали тек основно знање о исламу. Међутим, фотографије и снимци који се могу видети у музеју, показују да су имали слободу да чине гнусне злочине у име религије. 

Обавештајци кажу да је ИД зарађивала тако што је кријумчарила нафту и археолошко благо. Такође, зарађивали су од пољопривреде и пореза. Зарада од пољопривреде, међутим, не би била могућа да обрадива земљишта нису заплиенили шиитима, јазидима и свима осталима који се нису уклапали у њихов поглед на свет.

Прочитајте ОВДЕ  шта то велико припремају џихадисти.

Извор: СиЕнЕн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА