Најновије

ТЕЖАК КОШМАР ЗА ИСЛАМСКУ ДРЖАВУ: Асадова војска ликвидирала на десетине џихадиста! Жестоке борбе у Хомсу!

Сиријска арапска војска (САА) већ други дан заредом води жестоке борбе са припадницима Исламске државе код стратешки важног града Ал-Сукнах на истоку сиријске провинције Хомс.

Припадници САА су током дана водили жестоку битку са борцима ИД (Фото: Јутјуб)

Како локални медији преносе извештаје са терена, САА је била засута жестоким нападом припадника Исламске државе у области Бадија Ал-Сукнах.

Сиријска војска је жестоко одговорила на овај напад, а онда су се у битку укључиле и Сиријске арапске ваздушне снаге (СуААФ).

Један војни извор је пренео да су сиријски ратни авиони уништиле положаје Исламске државе на подручју Џабал Абу Рајмин. Ово бомбардовање је омогућило припадницима САА да крену у офанзиву на Ал-Сукнах.

Према последњим информацијама међу борцима САА има неколико погинулих и рањених. Међутим, припадници ИД су доживели тешке губитке, пошто имају на десетине, ако не и стотине погинулих и рањених.

Ова информација још није потврђена, али локални медији истичу да су борци ИД у паници пошто су претрпели велике губитке, а припадницима САА стижу појачања са свих страна.

Прочитајте ОВДЕ како је САА почела нову офанзиву у Идлибу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА