Најновије

НИКЧЕВИЋЕВА КАЖЊЕНА ЗБОГ ГОВОРА МРЖЊЕ, ПА НАСТАВИЛА: „И није храм него срам, судијо!“

Суспендована службеница Министарства спољних послова Црне Горе Мирна Никчевић мораће да плати новчану казну од 600 евра због објава на Фејсбуку у којима је написала је низ фашистичких коментара, између осталог, да би Храм Хрисовог Васкрсења требало запалити, и „сва говеда тамо“.

Мирна Никчевић (Фото: фејсбук)

Она је на Фејсбуку вређала православне вернике који су се на Тројчиндански дан окупили испред Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици.

Након што је суспендована после ужасних и увредљивих порука на рачун учесника Тројичлинданског сабора, кренула је у јуриш на митрополита црногорско-приморског Амфилохија.

Уз застрашујућу фотографију на свом „Фејсбук“ профилу она је написла:

“ Говор мржње? Колико пута су разапети (Христ) па затим они који одузимају паре Ристу и његовој пастви. Хоће ли се формирати, коначно, предмет против ове карикатуре моралне, људске? Питам за комшије, балије“.

Такође, Никчевић проглашена је кривом и новчано је кажњена због вређања верских осећања Ирене Татар, угрожавања јавног реда и мира и угрожавања личне безбедности.

Бивша службеница је прокоментарисала данашњу пресуду у свом маниру и на свом Фејсбук профилу написала следеће:

“Ако је неко вољан да другоме истера 600 еура из џепа након што је ефектно одрадио све да тај други остане без примања, довољно је да каже да се осећа угроженим због порука у инбоxу. Такође, мета треба да му/јој буде особа за коју зна да никад никоме не би наудила, и која није прекршајно кажњавана, па да би судија узела у обзир олакшавајуће околности, попут лошег имовинског стања, самохрани родитељ и сл… Е да, извините, такав неко не постоји међу мојим пријатељима, барем не више. И није ХРАМ него “СРАМ”, судијо!„.

Бугари прете Северној Македонији да забораве на ЕУ! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: in4s. net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА