Најновије

УЗБУРКАЈТЕ СТРАСТИ: Шест начина да оргазам учините интезивнијим!

Према статистикама, око 70% жена не доживи оргазам током интимног односа. Време је да исправите ситуацију и научите како да коначно добијете право задовољство.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Слепи повез

Доказано је - Код "слепе" особе сва остала чула се поправљају: опажате мирисе, додире, звукове на потпуно другачији и много јачи начин... Зато не пропустите прилику да доживите потпуно нове сензације. Можете да вежете партнера или себе или можете обоје то да урадите.

Потражите ерогене зоне

Најчешћи проблем девојака које никада немају оргазам је то што саме не знају шта воле. Одговор на ваше горуће питање рећи ће вам ваше тело: мастурбирајте, милујте се и додирујте се - једини начин да откријете која су подручја најосетљивија и када вам је најбоље. Схватајући све о себи, пређите на свог партнера: проучите сваки центиметар његовог тела. Знајући све ерогене зоне међусобно, биће вам лакше да пружите максимално задовољство.

Реците шта да ради

Сви доживљавају различита сексуална искуства, а видовњаци су ретки међу људима. Стога је сусрет са мушкарцем који ће одмах схватити како да вам угоди у кревету прилично тежак. Помозите свом партнеру: директно реците шта вас највише узбуђује и шта вам се уопште не допада. Не ћутите и не затварајте се: зашто гомилате незадовољство и огорчење према партнеру.

Експеримент

Никада немојте да се плашите да испробате нешто ново: позу, локације, играчке. Ако вам сексуални живот постане монотон, досадан, а ви се већ осећате као пензионер, зашто онда не промените све у једном дану? Погледајте секси продавницу, резервишите хотелску собу, одлучите се на секс на јавном месту... Уопште, учините све што до сада нисте радили - само ако би то узбудило обоје.

"Искључите" главу

Сви рецептори одговорни за задовољство налазе се у мозгу. Стога, ако је код куће у кревету ваша глава још увек заузета радним проблемима (или породичним проблемима, или сте забринути да ће он уочити наборе на струку), оргазам се неће догодити. Хитно отерајте све узнемирујуће мисли и потпуно се предајте процесу. Нацртајте одговарајућу еротску слику у глави (нека то буде ваш окидач) и концентришите се искључиво на сензације.

Пробајте кокосово уље

Мало људи зна, али кокосово уље је најбољи лубрикант на свету. Одмах ћете осетити разлику: пријатна природна арома уместо јагоде и потпуно другачији ниво осетљивости. Леп бонус: током предигре кокосово уље се може користити као масажно уље (успут, савршено хидрира и негује кожу).

Није све у перверзијама, има нешто и у физикалисању! Жене откриле које "несексуалне" ствари их доводе до лудила. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: zenskimagazin.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА