Најновије

МУШКАРЦИ ДОБРО ПРОЧИТАЈТЕ: Жене откриле којих пет поза у сексу их доводе до лудила

Често се мушкарци питају шта је то што жене може да задовољи у кревету. Због тога су спремни да експериментишу, истражују и чине разне ставри како би доказали себи и партнерки да су љубавници вредни пажње.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Једна научна студија се озбиљно позабавила овим питањем и резултати који су добијени истраживањем показују да жене уживају само у овим позама.

Наиме, резултати истраживања британске странице Superdrug Online Doctor у којем је учествовало преко 500 жена из Европе и САД имали су за циљ да покажу којих пет поза пружају најбољи ужитак женама.

Најбоља је мисионарска поза за чак 66,7 одсто жена, "кашика" за 61,5 одсто, "каубојка" за 61,5 њих, обрнута "каубојка" (48,4 одсто) и с високо уздигнутим ногама за 47,5 одсто.

На последњем месту на листи нашао се доги стајл, па га тако преферира само 18 одсто испитаница.

Поред тога што неке позе пружају више задовољства од других, тек трећина жена успева да доживи оргазам. Зато стручњаци саветују да се током односа не препушта све мушкарцу већ да и жене преузму иницијативу.

Није све у перверзијама, има нешто и у физикалисању! Жене откриле које "несексуалне" ствари их доводе до лудила. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА