Најновије

ДОМАЋИНЕ, ЈЕСУ ЛИ ОД ЗЛАТА? Хит на пијаци у Београду: У понуди имају трешње, а када видите цену за килограм или комад, неће вам бити добро!

Иако смо дебело ушли у другу половину новембра и све смо ближи календарској зими, изгледа да је висока температура обогатила и понуду на пијацама. Наиме, на пијаци на Новом Београду на тезгама су се појавиле, ни мање ни више, него - трешње. Међутим, ако сте љубитељ овог воћа, спремите се да издвојите енормну своту новца за њих!

Трешње (Фото: pixabay. com)

Килограм трешања на малој пијаци у новобеоградском Блоку 21 кошта колико и неколико кила прасетине, односно, чак 4.000 динара. Ако пак желите да купите мање, продавац је и за то спремио понуду у виду "скромних" 70 динара по комаду.

Иако је ова цена нереална, и превазилази суму на коју смо навикли почетком пролећа, када су цене трешања такође вртоглаве, верујемо да ће ипак бити и оних којима ова свота неће представљати проблем да дођу до омиљеног воћа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Gladić-Lepi Brka (@oklagijator) on

Мада смо навиклли да у ово доба године, углавном због бројних слава, те Божића и Нове године, цене појединих месних производа и воћа скоче, сигурно се нико није надао да ће они имати достојног такмаца и то у виду трешања. Ипак, на крају крајева, свака роба има свога купца, па чак и када је она непријатно, те и безобразно висока.

Прочитајте ОВДЕ  све детаље мрачне стране живота наших у Немачкој.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА