Најновије

МИСЛИ ДА ЈЕ НЕРАЊИВ? Трамп рекао да је импичмент тотална глупост, извређао сведоке, па поручио: "желим суђење"!

Председник САД Доналд Трамп одбацио је данас истрагу о опозиву као "тоталну глупост", извређао један број америчких дипломата који су сведочили пред Конгресом о његовом притиску на Украјину, али и рекао да жели да дође до суђења у Сенату који воде републиканац.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп је рекао да су демократски представници изгледали као "будале" током саслушања на Капитол Хилу, а затим понудио увид у своју политичку стратегију уочи очекиваног гласања о опозиву. Ако се то догоди, Сенат ће одржати суђење о томе да ли ће га сменити са дужности, преноси АП.

Поновио је оповргнуте "теорије завере" да се Украјина умешала у изборе 2016. године, само дан након што је бивши саветник Беле куће сведочио да је та тврдња била "измишљени наратив"' која је ишао у корист руском председнику Владимиру Путину.

У телефонском интервјуу за "Фокс и пријатеље", Трамп је рекао да не очекује да ће бити опозван. Али најавио је да ће, уколико Представнички дом Конгреса САД изгласа опозив, поздравити суђење у Сенату који воде републиканци.

- Искрено, желим суђење - рекао је Трамп.

Прочитајте ОВДЕ   какав је то нови спин приредио Вучић?

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА