Најновије

ТРИФУНОВИЋ ПОДРЖАО ЈЕЛЕНУ АНАСОНОВИЋ: "Истина је лековита"

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић на Твитеру је похвалио интервју Јелене Анасоновић, једне од покретача грађанских протеста "1 од 5 милиона".

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Трифуновић је подсетио да је раније критиковао Анасоновићеву, али због, како је навео, изговорене истине, сада неопходна и похвала.

"Е па девојчице... како сам те својевремено критиковао и интерно и јавно, сада дозволи да те јавно похвалим. За искреност и храброст", истакао је лидер Покрета слободних грађана.

Подсетимо, она је у интервјуу који је објављен у недељу изнела о томе како су странке опозиције и људи који су их заступали преузели грађанске протесте "1 од 5 милиона", вршећи притиске на њу и друге организаторе. Испричала је да су учесници протеста били под великим притиском власти, али је највећи део разговора посветила разлозима због којих је одлучила да се повуче из протеста, а главни је, како је навела, притисак странака опозиције да преузму протесте.

Она је тако објаснила како се Савез за Србију Драгана Ђиласа насилно наметнуо као предводник протеста, финансирајући их.

Трифуновић је и након првог твита додао:

"Мислим да нема апсолутно ничег промишљеног и калкулативног у Анасоновићкиној изјави, тако да можете само да једете го*на."

Истакао је да нема лошег тренуткак у ком би требало да буде изговорена истина, без обзира на критике.

"Није, време, зар сад, лош тајминг. Бла бла. Не постоји лош тајминг за истину. Ово што је Анасоновићка изнела је већином истина, барем у оном сегменту у који сам упућен. А упућен сам. Не бојте се, истина је лековита. А више волим истину од свих вас. Па и себе, ако хоћете. Толико."

"Мали Шенген" пречица до ЕУ? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА