Најновије

СТРАНЕ ПРЕМИЈЕРЕ И ДОМАЋИ ФИЛМОВИ: У петак снижена цена улазница за "Реалну причу", "Војну академију 5" и "Дневник Диане Будисављевић"

На репертоару Синеплекс биоскопа ове недеље налазе се три нова наслова и пројекције домаћих филмова по цени улазнице од 150 динара у оквиру акције ,,Блек Фрајдеј” (Црни петак) 29. новембра.

Данијел Крејг у новом филмском хиту (Фото: Јутјуб)

Само током тог дана за филмове „Реална прича“, „Војна академија 5“, „Екипа“ и „Дневник Диане Будисављевић“, цена улазнице је 150 динара. Не пропустите прилику да се насмејете невољама глумца Вељка Радисављевића уз филм „Реална прича“, научите нешто више о свету фудбала, менаџера, опасних ловатора и лепотица захваљујући „Екипи“, испратите како су се јунаци „Војне академије 5“ изборили са новим животним и професионалним изазовима и сазнајте до сада неиспричану причу о жени која је ризиковала свој живот да би спасила хиљаде других у биографском филму „Дневник Диане Будисављевић“.

Нож у леђа

- Комплетна поставка филма, иза и испред камере, обећава више него изврсну акцију и заплете. Данијел Крејг , Крис Еванс (Капетан Америка) и Џејми Ли Кертис (Истините лажи) су у главним улогама, док је на редитељско место сео Рајан Џонсон, кога знамо као редитеља и сценаристу филма Ратови звезда: Последњи Џедај. Радња филма Нож у леђа врти се око породичног окупљања које крене по злу након смрти 85-годишњег Харлана Томбија, главе породице. У њихов породични дом долазе два детектива како би истражили смрт и открили скривене породичне тајне. Сваки члан породице постаје сумњив, па чак и споредни ликови који се појављују током филма.

Одбројавање

- Филм прати младу медицинску сестру, Талиту Батеман, која из забаве преузима апликацију која тачно предвиђа када ће особа умрети. Апликација јој тада покаже да има само три дана живота. Како време откуцава, њу почиње да  прогони тајанствена фигура, а Талита мора да пронађе  начин да спаси сопствени живот пре него што јој нестане времена.

Туста

- Биографски документарац о највећем фронтмену екс Ју панк-рок сцене, човеку који је прерастао музику и постао симбол слободног мишљења и здравог разума. Биографски документарац о Бранку Чрнцу Тусти и његовом пулском панк-рок саставу, „КУД Идијоти“. Због свог бескомпромисног антифашистичког става и борбе за права потлачених и обесправљених, Туста је био прави херој радничке класе. Његове поруке о толеранцији, коегзистирању и социјалној правди, сматране „комунистичким“ деведесетих година, затвориле су „Идијотима“ врата већине радио станица у Хрватској. То их није одвратило од ових вредности, а били су и први хрватски састав који је одржао концерт у Србији после рата. Кроз овај филм откривамо и Тустину интимну, људску димензију која га је на крају и учинила панк-рок иконом.

Прочитајте ОВДЕ  све о премијери “Фрозен 2” погледајте фотографије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА