Најновије

БЕЗ СТАРЦА НЕМА УДАРЦА: Највољенији бенд у Срба, легендарни "Дип Парпл" 6. децембра праши у Београду! (ВИДЕО)

Један од највећих бендова у историји рока и највољенијих бендова у Србији, легендарни „Дип Парпл“, одржаће концерт у Београду, 6. децембра у Штарк Арени.

Дип Парпл (Фото: Јутјуб)

Енглески рокери, предвођени легендарним певачем Јаном Гиланом одржали су спектакуларни наступ 2014. године у Арени пред више од 10 000 љубитеља рокенрол звука! У Гинисовој књизи рекорда држе прво место као најгласнији бенд на свету, тако да је најбоље да дођете и лично се уверите у то. Пре две године започели су своју последњу турнеју, али им фамови једноставно не дозвољавају да оду са сцене, због великог интересовања, славни рокери обилазе неке земље и по два пута, Србија је једна од њих.

Љубитељи тврдог звука ће имати јединствену прилику да последњи пут чују хитове рок великана, међу којима су и „Fireball“, „Bloodsucker“ и „Strange Kind of Woman”, „Space truckin”, „Black Night“, „Hush“.. наравно и легендарну “Smoke on the Water”

Објавили су 20 студијских и 34 концертна албума, 27 „бест-оф“ комплилација, а недавни извештаји показују да је “Дееп Пурпле” продао преко 100 милиона копија својих албума широм света!

Иако легенде, рок иконе су увек скромне у својој рајдер листи, не измишљају неке обесне захтеве организатору… њима је довољно да имају цеђене сокове и квалитетно вино на сцени… 

ПрочитајтеОВДЕ  све о премијерама у Синеплексу као и специјалном попусту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА