Најновије

БЕРИЋ ПРОЗВАО ВУЧИЋА - ШТА ЋЕ ВОЂА РЕЋИ У КРЕМЉУ: Товариш Владимиру Владимировичу...

Шта се крије иза афере "руски шпијун"?

Берић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Пише: Дејан Берић

Некако волшебно се дешава да пре сваке посете насег Вучка у Русију појави се нека провокација.

Сетимо се прошле посете великог вође Русији. Пре саме посете Москви Албанци су направили провокацију на Газиводама, Вучко дигао армију, заборавио им дати муницију или можда и није заборавио.

Могло се десити да армија испуни свој дуг и растури Шиптаре, за сваки случај их послао без муниције.

Чим је почело, написао сам на руској друштвеној мрежи све до детаља шта ће се дешавати даље и како ће Вучко да се понаша и шта ће да тражи од Русије.

И све је било тако. Превише су предвидљиви потези Вуцка и његових саветника Тонија Блера и компаније ПРО БОНО.

Ова смешна игра са руским шпијуном која је да незаборавимо снимљена 2018 године и случајно баш сада објављена има за циљ оправдати неке ствари и умањити кривицу Вучка у наоружавању Украјине.

Шта ће наш велики вођа рећи у Русији:

" Товариш Владимире Владимировичу, ја желим да сарађујем са вама максимално, међутим ваша дејства на територији Србије ми то недозвољавају."

Шта је Вучко урадио од последње посете Москви:

- Нови споразум са НАТО који буквално почиње да руководи са свим могућим дешавањима у Србији

- Недавање дипломатског статуса мисији МЦС РФ у Нишу (иначе она не може да функционише без аеродрома). Како би у потпуности онемогућили деловање базе МЦС, наш драги вођа поклања аеродром у Нишу Французима.

- Поред предаје наших граница европској полицији, исто то је поклонио и Турцима

- Разрешио силовања српских жена, паљење српских кућа, пребијање грађана Србије од стране бораца ИД које је примио у Србију
(како другачије објаснити неделовање полиције и судова на силовања, паљења имовине, пребијања и пљачкања него да је то власт разрешила)

- одузимање имовине грађанима Србије и поклањање исте борцима ИД.

Иначе већ је изнето превише доказа да је наша власт умешана у снабдевање оружјем терориста ИД, и како су они изгубили рат у Сирији, сада је српска власт у обавези "своје борце" обезбедити јер после разгрома у Сирији немају где отићи.

А оне друге српске " издајице" који су својом злобом с оружјем у рукама просто самлели НАТО по признању самих америчких официра.
Те "издајице" нико и не види у пионирском парку.

Зашто би их власт и видела, шта су они урадили за Србију??? Само су сметали, да није било њих сада би Србија живела срећно као члан Европске Уније и НАТО.

А ти безобразници су себи дозволили војно победити највећу војну силу на свету (барем по речима НАТО официра и самих званичника Србије).

Замислите само, дозволили су себи да сруше понос америчке авијације Ф117А , невидљиви бомардер Б 52 ако се не варам, дозволили су себи да зауставе копнену офанзиву на Косову наших пријатеља Албанаца и Американаца којих је било свега двадесетак пута више од наших војника.

Стварно срамота од тих војних ветерана, толико су зла нанели Србији и сада још протествују. Наравно да их " права српска власт" не жели видети.

Много ироније у овом тексту, али не знам како бих другачије изразио своје мишљење у односу власти према херојима који протествују већ више од 50 дана у Пионирском парку и траже само оно што су заслужили.

Руски снајпериста Сергеј Шмаков оборио је светски рекорд на даљину, погодивши своју мету на удаљености од 1.920 метара у потпуној тами и неповољном времену. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА