Најновије

Из пера Џејмс Остин у издању Вулкана: Омиљени ликови живе кроз нове наслове!

Вулкан издаваштво представља роман "Чежња и оданост" за све оне који воле књижевност проткану историјским елементима.

Фото-Вулкан

Неодољиви свет јунака из ремек-дела Џејн Остин “Гордост и предрасуда” оживљава из сасвим нове перспективе кроз маестрално перо Џо Бејкер.

Завирите у све кутке дома породице Бенет и осетите како заиста изгледа свакодневица са Џејн, Елизабет, Кити, Лидијом и Мери.

Док се у лонгборнским одајама на спрату пишу љубавна писма и доносе одлуке о избору балске хаљине, испод степеница вредно послују људи који ће та писма испоручити и по киши отићи у набавку нових сатенских трака. Млада и лепа служавка Сара ту је да се побрине за Елизабетине подсукње и Џејнине хаљине, али ни она нимало не заостаје за својим господарицама у занесености извесним члановима недерфилдског домаћинства. Строга кућепазитељка госпођа Хил будним оком пази да све у Лонгборну функционише како треба – али она можда зна и много више од дневног распореда Бенетових.

Када се овом живописном домаћинству придружи нови, тајанствени слуга Џејмс, покренуће се прави вртлог неисказаних жудњи и успаваних амбиција, а читав дом Бенетових узбуркаће љубав, страст и деценијама скриване тајне. 

Свеж, оригиналан и надасве занимљив приступ вољеном класику Џејн Остин обасјава његов заплет сасвим новим светлом, али доноси и узбудљиву приповест о новим јунацима који ће читаоцима прирасти за срце бар подједнако колико и Елизабет и Дарси.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА