Најновије

ЛИЦЕМЕРНО ЈЕ САОСЕЋАТИ СА СЕВЕРИНОМ: Хрватски психијатар брутално осуо по певачици, оголио ју је до детаља!

Познати хрватски психијатар Херман Вукушић на свом Фејсбуку објаснио је због чега је лицемерно саосећати са Северином Којић.

Северина (Фото: Јутјуб)

Старатељство над сином Александром добио је Милан Поповић, а психијатар је јавно изнео своје мишљење.

"Јуче увече, складно привременој мери коју је темељем своје (непраснажне) пресуде на Општинском грађанском суду у Загребу донела судија Теа Голуб, Милан Поповић преузео је свог малолетног сина Александра од Северине. Од јуче Александар живи са оцем Миланом, а Северина га може виђати уторком и четвртком од 15.00 до 20.00, те сваки други викенд. Одмах по објави пресуде почеле су по лајфстајл рубрикама разних портала цурити сузе саосећања са Северином од стране разних медијских посвудуша и тзв. "славних јавних особа" попут Марка Грубнића, Иве Тодорић и осталих. Такође, готово сви медији у земљи даровали су немали простор у свом извештавању о овом случају", написао је и додао:

"При томе, а што је уобичајено за Хрватску, заборавља се како је пресуда судије Голуб последица одлуке Жупанијског суда у Сплиту који је у августу 2018. године темељем Северинине жалбе укинуо првостепену пресуду Верице Никић, судије Општинског грађанског суда у Загребу. Према пресуди судије Никић малолетни Александар Поповић требало је да живи седам дана код мајке Северине Којић, а седам код оца Милана. Укратко: пре годину дана Северина се жалила на пресуду која по модерним европским и светским стандардима заступа најпримереније решење за дете - заједничко родитељско старатељство, пола времена с мајком, пола с оцем. Потом се и јавно обрушила на суткињу Никић, до те мере да је у њену одбрану јавно морао стати и сам Суд својим саопштењем у којем је речено како "се осуђује медијска експонираност случаја те оптужује певачицу за стварање медијског притиска на Жупанијски суд."

"Не заборавимо и њен јавни ангажман у случају малог Цесареа када је немило користила своју медијску заступљеност у циљу опструкције правоснажне судске одлуке да се дете врати свом оцу. На концу, али не и најмање важно, на недавној је прес конференцији организованој поводом њене предстојеће турнеје опет искористила медије у циљу ширења оптужби на рачун Александровог оца, градоначелника Милана Бандића, дететове школе и још свега и свачега. Свега пар дана након те прес конференције Северина је неправоснажно осуђена за насиље у породици због претњи које је упутила свом бившем партнеру Милану Поповићу. Када узмем у обзир све наведено, сматрам да је лицемерно саосећати са особом која је своју медијску славу обилно користила у циљу утицаја на хрватско правосуђе у своју корист и при том користила бројне механизме који нису на располагању обичном, малом хрватском човеку", наставио је да објашњава Херман Вукушић.

"П.С. Тек након објаве овога текста скренули су ми пажњу у коментарима на бројне увреде и сексистичке испаде којима је Северина тренутно изложена на друштвеним мрежама. Исте безрезервно осуђујем и молим да их се клоните у коментарима ове моје објаве", завршио је Вукушић.

Прочитајте ОВДЕ  кога то јуре зеленаши.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА