Најновије

ПОГЛЕДАЈТЕ УЖИВО КАКВА ЈЕ СИТУАЦИЈА ИСПРЕД РТС! ЂУКАНОВИЋ: Чланови СНС да не долазе у Таковску! (ВИДЕО)

Симпатизери “1 од 5 милиона” и присталице опозиције предвођени Бошком Обрадовићем окупили су се вечерас испред РТС-а, где је од 21 сат најављено гостовање председника Србије Александра Вучића.

Са једног од протеста испред РТС (Фото: Јутјуб)

Лидер Двери Бошко Обрадовић је раније на Твитеру пренео позив "1 од 5 милиона" који се појавио на друштвеним мрежама "Дођи и питај Александра Вучића оно што РТС неће", а потом јутрос објавио: "Ко то каже да Вучић не сме вечерас да дође у 21 сат уживо на емисију Упитник на РТС јер га испред улаза чекају студенти и грађани да га нешто приупитају?", а потом и питање "Хоће ли доћи у Упитник на РТС у Таковској или бежите да снимате у Кошутњаку".

Председник Србије Александар Вучић укључио се вечерас у програм ТВ Пинк и реаговао поводом најаве дела опозиције да ће се окупити испред РТС-а уочи његовог гостовања на тој телевизији.

Вучић: Нећу да бежим, вечерас стижем на РТС

- Добио сам после шест месеци позив и прихватио сам да одем на РТС, да изнесем шта је то што смо урадили и шта ћемо направити у наредном периоду. Бићу на свом радном месту баш у то време као што је заказано. Нисам снимао емисију, нећу ићи на Кошутњак. Бићу на РТС. Председник Србије не сме да не оде, и то није лично питање, то је за људе који морају свим слободним и пристојним грађанима да угрожава безбедност - рекао је Вучић уочи гостовања.

Народни посланик Владимир Ђукановић је, гостујући на Пинку, апеловао је на чланове СНС да остану суздржани, да не реагују и да не долазе пред РТС.

Прочитајте ОВДЕ   још детаља о овом догађају високог ризика.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА