Најновије

ТАРАМОУНТ БИОСКОПСКЕ ПРЕМИЈЕРЕ: Ево какве вас све посластице очекују до краја године! (ВИДЕО)

Представљамо вам филмове које ће ТАРАМОУНТ ФИЛМ дистрибуирати у новембру и децембру 2019. године.

Инсерт из филма "Ајвар" (Фото: Тарамоунт)

Чекају вас праве посластице, а клинци ће бити одушевљени новим остварењима.

ПОРОДИЦА АДАМС 

На редовним репертоарима од 7. новембра 2019. У синхронизацију су учествовали: Срђан Тимаров, Душица Новаковић, Катарина Гојковић, Ђурђина Радић, Тамара Алексић, Марко Вукомановић, Марко Марковић, Добрила Илић, Драган Вујић Вујке, Јадранка Селец, Милена Моравчевић, Душан Каличанин, Милан Тубић, Ања Орељ, Никола Немешевић, Мирољуб Турајлија, Стефан Живановић, Бојан Хлишћ.

Спремите се да пуцкетате прстима! Породица Адамс се враћа у биоскопе у првој анимираној комедији о најшашавијој породици. Можда сте мислили да је ваша породица чудна, али необична, бизарна и потпуно оригинална породица Адамс ће вас натерати да поново размислите.

ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2 

Премијерно 20. новембра у биоскопу Синеплекс Ушће Шопинг Центар. У биоскопима од 21. новембра 2019. Синхронизација: Андријана Оливерић, Лејла Хот, Јелена Гавриловић, Стефан Бундало, Марко Кон, Иван Босиљчић, Милан Живадиновић, Теодора Ристовска, Маја Оџаклијевска, Ива Брун, Ивана Стојковић, Хаџи Ненад Маричић, Јована Герман, Бранислав Платиша, Срђан Чолић, Јана Маричић и други.

Зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У “Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У “Залеђеном краљевству 2” мора веровати да су довољне.


КОЖА 

У биоскопима од 21. новембра 2019. Режија: Гај Натив. Улоге у овој драми тумаче: Џејми Бел, Даниел Мекдоналд, Даниел Хенсхал

Сиромашни младић, кога су одгајили расисти, скинхеди, озлоглашен међу припадницима покрета беле надмоћи, окреће леђа мржњи и насиљу како би преокренуо свој живот, уз помоћ једног црног активисте и жене коју воли. Ово је филм инспирисан невероватном истинитом причом Брајана Виндера, који је више од годину дана трпео болне операције, како би са свог тела и лица уклонио тетоваже које су га подсећале на његову ужасну прошлост. 

ПРОШЛОГ БОЖИЋА 

У биоскопима од 5. децембра 2019. године. Режија ове романтичне комедије је Пол Фејиг. Улоге: Емилија Кларк, Хенри Голдинг, Мишеле Ју и Ема Томпсон

Кејт (Емилија Кларк) тумара по Лондону, праћена музиком Џорџа Мајкла, доносећи неке лоше одлуке, што је иритирајућа последица тога јер је запослена као вилењак у божићној продавници која ради преко целе године. Том (Хенри Голдинг) делује превише добро да би био стваран, када ушета у њен живот и почне да прониче у многе Кејтине баријере. Док Лондон почиње да се претвара у најлепше доба у години, њима ништа не полази за руком. Али, понекад, мораш пустити снег да падне, слушати своје срце и имати вере.

ПЛЕЈМОБИЛ

У биоскопима од 5. децембра 2019. Када њен млађи брат Чарли неочекивано нестане у магичном, анимираном свету Плејмобила неприпремљена Марла мора да оде у потрагу живота да би га вратила кући.

Кренувши на фантастично путовање кроз запањујуће нове светове, Марла се удружује са необичним и храбрим новим пријатељима – слаткоречивим возачем који превози храну по имену Дел, оштрим и харизматичним агентом Рексом Дашером, доброћудним несташним роботом, екстравагантном добром вилом и многим другима. Кроз њихову узбудљиву авантуру, Марла и Чарли схватају да без обзира на то како се живот одвија, можете постићи било шта када верујете у себе!

ЦРНИ БОЖИЋ 

У биоскопима од 12. децембра 2019. године. Режија овог трилер хорора поверена је Софији Такал Улоге: Имоген Потс, Алисе Шенон, Лили Доногхју, Британи О’Грејди, Кејлеб Еберхардт, Симон Мед, 

Баш у време празника стиже нам римејк чувеног хорор класика о убици који почиње да терорише групу другарица у сестринству. На колеџу је прилично мирно у време празника. Али када Рајли Стоун и њене другарице из Му Капа Ипсилон сестринства, спортисткиња Марти, бунтовна Крис и гурманка Џес почну да планирају журке, убица са црном маском преко лица почиње да убија девојке једну по једну. Како број тела расте, Рајли и њене другарице почињу да се питају да ли могу да верују било ком мушкарцу, укључујући и Нејта, Мартиног дечка, Рајлину симпатију Ландона, па чак и уваженом професору Гелсону. Ко год да је убица, откриће да су ове младе жене решиле да не буду ничије жртве.


АЈВАР

У биоскопима од 12. децембра 2019. Режија: Ана Мариа Роси. Сценарио:  Ана Мариа Роси и Маја Тодоровић. Улоге: Наташа Нинковић, Сергеј Трифуновић, Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Павле Пекић, Гордан Кичић, Игор Боројевић, Александра Јанковић, Ивана Шћепановић, Паулина Манов, Бранка Петрић, Срђан Милетић, Мирко Влаховић
Жанр: Драма       

Вида  (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила.

Прочитајте ОВДЕ  од ког датума се већ могу купити улазнице за “Фрозен” други део.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА