Најновије

ТАДИЋ: Ђилас и Бошко раде за Вучића!

Из Социјалдемократске странке Бориса Тадића жестоко су и без увијања испрозивали лидере Савеза за Србију Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића да раде у интересу Вучића. Паљбу по шефовима СЗС осула је Марина Комад, Тадићева саветница за медије, наводећи да је овај скуп присталица опозиције који је предводио Ђиласов јуришник Бошко Обрадовић само промоција Вучићевог гостовања у емисију "Упитник", која се емитује на РТС.

Тадић (Фото: Јутјуб)

- Скуп је организован и по обиму и по активностима таман тако да подигне гледаност емисије, да Вучић испадне херој и да власт има нови аргумент за стандардни месиџ бокс о "агресивној и неспособној опозицији и власти која не наседа на инциденте" - поручила је Комад.

Све по списку

Ту се, међутим, Тадићева блиска сарадница није зауставила.

- Овако се не организују и не изгледају протести, као ни контрапротести. Али се овако организује представа која за ефекат има само промовисање Вучићеве емисије и повећање гледаности. Без обзира на то шта је била намера. У крајњем рачуну последица, намере се не рачунају - додала је Марина Комад и изазвала гнев Ђиласових и Обрадовићевих сабораца.

Сујета на све стране 

Иначе, није тајна да су Ђилас и Тадић у лошим односима, те да лидер СДС сматра да је бивши градоначелник неспособан да стане на чело опозиције, док с друге стране, Ђилас оптужује Тадића да је крив за суноврат ДС, да је превише сујетан и не може да прихвати чињеницу да га нико у Србији не жели за вођу.

- Можда и најважнија ставка у њиховом сукобу је да Борис Тадић органски не може да поднесе Бошка Обрадовића, који се залаже против европских вредности, агресиван је и ради све на штету опозиције. Наравно да је Обрадовић Ђиласов човек и управља њиме с лакоћом све док му користи. Што да иде он да се бије на улици и прави будалу од себе кад ће то да уради Бошко Обрадовић - закључује саговорник из опозиције.

Пајтић: Блатили су мене да Тадића не би дирали

Бивши лидер демократске странке Бојан Пајтић објаснио је како је функционисала Тадићева медијска стратегија.

- Е, друже... Против мене из рођене странке наручивали блаћења у таблоидима... Кад сам на председништву питао зашто се то ради и ко то ради, Крле је, као вечити саветник, одговорио: "То што мало нападну тебе, мало Шулета, није важно. Битно да не дирају председника и спољну политику" - додао је Пајтић.

Драгојевић: Напади по Тадићевом налогу

Редитељ Срђан Драгојевић на Твитеру је описао како га је Борис Тадић нападао зато што га је критиковао.

- Када сам критиковао Тадића, његови саветници су дали налог таблоидима, тада под њиховом контролом, да измисле и објаве заумне, готово надреалне лажи о мени. Свима је то било ОК, чак и забавно и смешно. Чему бих се ја онда данас уопште могао чудити, шокирати и скандализовати - упитао је Драгојевић.

САД прете Србији санкцијама због руског оружја. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА