Најновије

ТРИ КРУГА ОКО АРКТИКА: Амерички бомбардери Б 52 у тајној мисији провоцирали руску војску!

Три стратешка бомбардера америчког ратног ваздухопловства B-52H Stratofortress 2. бомбардерске ескадриле, из ваздухопловне базе Барксдале, у америчкој савезној држави Луизијана, који су тренутно измештени у базу RAF Faiford у Великој Британији, вратили су се јуче са лета у области Баренцовог мора и у зони Арктичког круга.

Б 52 (Фото: Јутјуб)

Наиме, стратешки бомабрдери нису извели самостално лет већ у сарадњи са норвешки ратним ваздухопловству, као и обуку са са америчким морнаричким патролним авионима П-8 који заједнички делују у овом региону где су велике руске активности.

Амерички стратешки бомбардери своју ротацију на северу Европе започели су 10. октобра 2019. Циљ вежебе је спровођење обуке са партнерима и савезницима. Циљ активности како је наведено је упознавање авијацијских једница земаља чланица НАТО са ваздухопловним снагама САД. Интересантно је да што се ове операције тиче, али и наредних америчко ратно ваздухопловство навело је да неће у јавности бити расправе о детаљима будућих операција.

Израел развио систем који може да парира руском С 400! Москва брже боље се докопала тајног наоружања! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА