Најновије

ДЕЦИ ИЗ КОСОВСКОГ ПОМОРАВЉА ЈЕ ПОТРЕБНА ВАША ПОМОЋ: Eво како да им помогнете, а истовремено се добро забавите (ВИДЕО)

Придружите се великих хуманитарној акцији за помоћ деци са Косова и Метохије, ученицима Основне школе Бора Станковић из села Стража у Косовском поморављу, а истовремено се добро забавите на концерту "Славиша Вујић и пријатељи". Концерт се одржава у уторак 12. новембра у 20 часова у Комбак дворани (Дом синдиката) у Београду.

Школарци из Страже (Фото: Јутјуб)

Прикупљени новац биће уплаћен за обнову школе сновне школе “Бора Станковић” из села Стража која је у јако лошем стању. Ова деца заслужују лепше школске дане:

Славиша Вујић, легенда српске музике, овим концертом ће истовремено бити обележено 30 година уметничког рада. Вујић је пореклом са Косова и Метохије. а прославио се низом песама које су оставиле неизбрисив траг у српској народној музици. 

 "Сузе на телефону", "Ја срећник нисам био", "Црна голубица", "Коме кући да се вратим", "Преко мора и преко планина", "Не могу без тебе", "Циганка мала", "За твоју љубав", само су неки од његових хитова који гарантују добар провод 12. новембра.  

На концерту под уметничком палицом Народног ансамбла РТС-а којим руководи Синиша Вићентијевић, учествују Нена Ђуровић, Срећко Ћосић, Наташа ЂорЂевић, Ранко Шемић, Чеда Марковић, Драгица Радосављевић Цакана, Раша Павловић, Раде Вучковић, Дејан Ађанчић, Снежана Билибајкић, Зоран Бркљач, Славкони, Јован Стефановић, Зоран Јовановић.

На концерту ће наступити и изворно певачка група из Грачанице, док ће програм водити Ненад Камиџорац.

Организатори великог хуманитарног концерта су: Удружење Естрадних уметника и извођача Косова и Метохије, Дом културе Грачаница, Удружење естрадних уметника и извођача Србије, Синдикат Естрадних уметника и извођача Србије.

Правда се придружујуе акцији и позива све читаоце да куповином карата за концерт “Славиша Вујић и пријатељи ”,  уторак 12. новембра у 20 часова у Комбак дворани (Дом синдиката) у Београду, подрже децу из села Стража у Косовском поморављу.

Извор: Правда/Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА