Најновије

ЈЕВТИЋ БЕЗ ПАРДОНА: Џихадисти имају подршку муслиманске СДА, али Европа то не види!

Интервју француског председника Емануела Макрона који је дао лондонском "Економисту" дотакао се и проблема Босне и Херцеговине, који описао као темпирану бобму, као паклену машину која откуцава, као државу која је велика претња за цео Баалкан због џихадиста, изазвао је велико интересовање јавности, а посебно стручњака за безбедност и прилика на истоку.

Мирољуб ЈЕвтић (Фото: Јутјуб)

Професор Факултета политичких наука и један од највећих познавалаца ислама код нас Мирољуб Јевтић такође каже да је Босна веома озбиљна претња за мир.

- Европа и када скрене пажњу на џихадисте не види да све то не би постојало да нема подршке владајуће партије у БиХ, муслиманске Странке демократске акције - објашњава Јевтић.

Подсећамо, члан Председништва РС Милорад Додик поручио да је Макрон признао да је овако накарадно устројена БиХ опасност за ЕУ због исламског тероризма и ратника џихада који су регрутовани у БиХ за ратишта у Сирији, Ираку, а сада се враћају у земљу.

- Захвалан сам му што је светској, али и својој јавности саопштио истину на коју ја дуже времена указујем, када је у питању БиХ, а због чега сам трпео критике неких из међународне заједнице, којима није одговарала истина о стању у БиХ. То што је саопштио Макрон је одговоран приступ решавању тих проблема с којима се суочава БиХ - рекао је Додик.

Овако је убијао Србе и каже да му је то најсрећније доба у животу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА