Најновије

МИХАЈЛОВИЋ ОСУЛА ПАЉБУ ПО ПРЕДСЕДНИКУ СДС: "Тадић беспризорно лаже!"

Тадић је тај који беспризорно лаже, поручила је поторедседница владе и министарска грађевинарства Зорана Михајловић, одговарајући на исту такву оптузбу коју је на рачун председника Србије раније изнео Борис Тадић, председник СДС.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Могу да разумем да бившем председнику Србије Борису Тадићу, као политичком противнику владајуће коалиције, није лако да гледа како председник Србије Александар Вучић и Влада Србије завршавају највеће инфраструктурне пројекте, какав свакако јесте Коридор 10. Ипак, не могу да схватим да постоје људи који напредак своје земље доживљавају као неуспех само због личних интереса - навела је Михајловићева након сто је Тадић на свом Твитер налогу написао да није тацно да је источни крак Коридора 10, који се сутра отвара, резултат Вуцицеве власти.

Михајловићева сматра да је недопустиво да било ко, па и бивши председник, кривотвори чињенице везане за завршетак источног крака Коридора 10, ауто-пута који спаја Србију и Бугарску, као и комплетног међународног Коридора 10 кроз нашу земљу.

- Недопустиво је да због личног нерада и нерада својих сарадника и министара сада криви и оптужује председника Србије Александра Вучића и све нас у Влади Србије - поручује Михајловићева.

Палмер променио став према Приштини! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА