Најновије

ОБЈАВЉЕНИ ДО САДА НЕВИЂЕНИ ДЕТАЉИ ОБДУКЦИЈЕ: На Ивановића је пуцано са...

Након јучерашњих делова оптужнице који се односе на радње које се стављају на терет некима од осумњичених у умешаност у убиство Ивановића, "Газета Еxпресс" је објавила нове исечке из наводне оптужнице. У новом тексту Газете Еxпресс издвојени су детаљи обдукцијског налаза који је спровео косовски Институт за судску медицину.

Оливер Ивановић (Фото: Јутјуб)

У делу оптужнице који је данас објавила "Газета Експрес", нема нових детаља у односу на оно што је већ било познато јавности, осим тврдње да је у Ивановића пуцано са 5 метака. До сада је у јавности било устаљено уверење да је на Ивановића пуцано са шест метака, што је на дан убиства потврдио директор КБЦ у Косовској Митровици, Милан Ивановић. „Постоји шест улазних рана и четири излазне, два метка су се задржала у телу. Повреде су у пределу горњег дела грудног коша“, прецизирао је Милан Ивановић, након обдукције која је трајала око четири сата.

двокати одбране у случају убиства Ивановића и даље нису примили од суда оптужницу против својих клијената, али зато медији настављају да објављују делове наводне оптужнице до које су дошли из неименованих извора. Истовремено, предметни тужилац, Суљ Хоџа, не може да потврди аутентичност документа који се у медијима објављује као наводна оптужница јер „нема времена да прати медије“.

У, како наводе из Газете, 48 страна дугој оптужници наводи се да је Ивановић упуцан са 6 метака у 08:10, 16. јануара, у улици Сутјеска у Северној Митровици из возила марке „Опел Астра“. Смрт Ивановића констатована је у болници у Косовској Митровици, а већ у 09:15 возило марке „Опел Астра“ за које се сумња да је из њега пуцано у Ивановића, запаљено је у улици Војводе Путника.

Даље се наводи да је такозвани косовски Институт за судску медицину установио да је Ивановић преминуо од последица рањавања ватреним оружјем.

"Ту се види једна излазна рана зрна близу грудног коша са десне стране, рана од ватреног оружја са излазном раном и зрно испод десне брадавице грудног коша, ране од ватреног оружја (испод коже је нађено зрно и ту је било хематома), рана је била испод пазуха, евидентирана је једна рана из ватреног оружја (излазна рана зрна), повреда је била по средини тела, укупно је беживотно тело Оливера Ивановића имало 5 испаљених метака, неколико од њих су били продорни".

Меци у телу жртве били су калибра 9×19 мм.

Који план је Шиптарима важнији од стварања “Велике Албаније” сазнајте ОВДЕ.

Извор: kossev.info

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА