Најновије

СЕРГЕЈ ПОНОВО ДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ: Цена гласа на изборима ускоро ће бити као жвака! Владикалска спин машина лаже и избегава правду!

Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је да не зна колико је прихватљиво да се у Србији обележава Међународни дан људских права, када како се како кажен он за та права нисмо изборили.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

“Не знам колико је прихватљиво да обележавамо дан који слави права за која се нисмо изборили. Заправо, у једном тренутку и јесмо, али су нам их поново узели. Имамо суграђанина, који се зове Александар Обрадовић, који је херој јер је указао на криминал, а који седи у кућном притвору да би Владикалска спин машина могла неометано да лаже и избегава правду”, рекао је Трифуновић и додао:

“Паралелно, СББ-у бране да емитује програм, а самим тим бране огромном броју људи, да остваре своје право да не живе у лажима и мраку, већ да се информишу како хоће. Убица Станике Глигоријевић је на слободи и јавној функцији”.

Трифуновић се осврнуо и на предстојеће изборе.

“Цена гласа на изборима не само да постоји, него и пада на тржишту колико схватам, ускоро ће глас бити као жвака, оно што ти дају у продавници кад немају ситан новац за кусур. А сви ми, људи, који би требало да имамо нека људска права, служимо за поткусуривање. Тако да уместо честитке за празник, прижељкујем да ускоро дође тај дан кад ће сваки грађанин Србије моћи да каже да је слободан, да зна шта та слобода подразумева и да ту слободу нико не може да нам отме“, закључио је Трифуновић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Бошко Обрадовић поручио властима у Србији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА