Најновије

4 НАЈЧЕШЋЕ ФАНТАЗИЈЕ: У своја четири зида сви жуде да с њима радите ово!

Све сексуалне маштарије могу се сврстати у једну од пет категорија – покорност, доминација, егзибиционизам, воајеризам и групни секс.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Покорност

У оваквој фантазији се ради о осећају покорности у односу на партнера, што неке људе јако узбуђује. На пример, када га завеже лисицама или му прекрије очи…

Често се зна догађати да људи на високим функцијама, који по целе дане другима шефују, имају потребу током секса бити покорни и у потпуности се предати у руке партнера.

2. Доминација

То је супротно од покорности. Значи, онај ко воли да доминира, он је тај који има потпуну контролу – веже партнера, покрива му очи, говори шта да ради и слично. У овом случају често воле да доминирају људи који су покорни у свакодневном животу.

3. Воајеризам

И ово је честа сексуална фантазија која појединце јако узбуђује – да су они ти који посматрају друге током интимног чина, гледају партнера док се задовољава, путем веб камере прате неке узбудљиве сценарије и слично.

4. Групни секс

Кренер каже да ова фантазија има мање везе са истинском жељом за трећом особом, већ више то да имате прилику да видите партнера у тренуцима врхунског задовољства. Додаје како постоје парови који маштају о томе, чак одлазе на места групног секса, али не учествују – само гледају.

Научници су измерили 20 километара пениса да одгонетну да ли је величина битна! И шта кажу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Крстарица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА