Најновије

ОДРЖАНА ПРЕМИЈЕРА ДОМАЋЕГ ФИЛМА "АЈВАР": Глумци прошетали црвеним тепихом уз овације (ФОТО)

Филм "АЈВАР" редитељке Ане Марије Роси синоћ је премијерно приказан београдској публици у биоскопима Комбанк Дворана и Синеплекс Ушће Шопинг Центар.

Екипа филма "Ајвар" на свечаној премијери (Фото: Тарамоунт)

Гламурозној атмосфери која је владала Комбанк Двораном допринело је позитивно узбуђење глумаца и аутора филма, као и велики број јавних личности који нису крили одушевљење што својим присуством подржавају овај пројекат. Публика је аплаузом и повицима подршке поздрављала уметнике који су дефиловали црвеним тепихом, а они су им узвраћали позитивним ставом и осмесима.

Гордан Кичић са супругом, фото: тарамоунт

После црвеног тепиха у Комбанк Дворани, захваљујући пријатељима из компаније КарГо, који су глумце и ауторе филма "АЈВАР" возили својим најновијим, луксузним аутомобилима марке Јагуар Ф Pace и I Pace (електрично возило) они су се поклонили и публици у биоскопу Синеплекс Ушће Шопинг Центар, која их је поздравила великим аплаузом!

Весна Чипчић, Сергеј Трифуновић, Наташа Нинковић фото: тарамоунт

Специјалан гост вечери био је чувени шведски глумац Јоханес Кунке (серија Мост) који се појављује у филму "АЈВАР" и који није крио узбуђење што је део сјајне екипе и што присуствује премијерној вечери.

Филм "АЈВАР", продукцијске филмске куће „Биберче“, у режији Ане Марије Роси, а по сценарију који потписују редитељка и Маја Тодоровић, у дистрибуцији Тарамоунт филма, на редовни биоскопски репертоар стиже данас, 12. децембра.

Биоскопи у којима можете погледати филм који је одушевио публику и критику и освојио бројне престижне награде су: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Рода, Таквуд, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Дворана културног центра, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Зрењанин), СинеСтар (Панчево), Синеплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Синемашина (Крушевац), Дом Културе Чачак, Дом културе Пирот, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу (Бор), Центар за културу Смедерево, Центар за културу Младеновац, Културни центар Лазаревац, Културни центар Нови Пазар, Центар за културу Пожаревац, Дом културе Трстеник, Културни центар Врбас, СКЦ Обреновац, Центар за културу Грачаница и путем мобилне опреме.

Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија  уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

Директорка фотографије је Маја Радошевић, сценографкиња је Мина Лазаревић, костимографкиња је Ксенија Терзовић, а монтажер је Матеја Рацков.

Филм је српско црногорска копродукција, продуцент филма је Николина Вучетић Зечевић из филмске куће Биберче из Београда, копродуцент је Иван Ђуровић из филмске куће Артикулација из Подгорице. Филм је подржан је од стране Филмског центра Србије, Министарства културе Републике Србије као и Министарства културе Републике Црне Горе.

Прочитајте ОВДЕ  све о наставку популарне руске бајке “Лед”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА