Најновије

ОПРАВДАЊЕ ЗА ПРЕВАРУ: Најлуђи изговори мушкараца који су насмејали интернет

За превару веома често не постоји одговарајуће оправдање. Међутим, Изгледа да појединци када се уплету у афере покушавају на све начине да добију другу шансу код партнера, па тако смишљају неке од најневероватнијих изговора.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Откривамо вам најлуђа оправдања за емотивну превару која су насмејала многе, али нас још једном подсетила да су искреност и поштовање заправо најважнија ствар у свакој љубавној вези.

- Имала сам дечка који ми је након преваре рекао да му је Бог казао да ме превари и да је то била судбина. - написала је једна корисница Редит-а.

- Није ме кривио за превару, али је његов изговор за то што је нестао једне вечери и није се јављао било да је имао срчани удар и да је био у болници.

- Мој бивши је добио генитални херпес, а његова мајка га је питала преда мном да ли је попио лек. Када сам га питала о ком леку је реч, рекао ми је да има туберкулозу.

- Нисам знао како да ти кажем да желим да раскинем са тобом.

- Варао ме је јер је мислио да ми је заправо потребна траума да бих доживела лични развој. Ово није шала, бивши ми је био песник и писац.

- Рекао ми је да ми је глава превише мала у поређењу са његовом, због чега је имао проблем када се сликамо јер је морао увек да стаје иза мене.

- Девојка са којом ме је преварио је имала исто име и рођена је на исти дан као ја. Казао ми је да га је то подсећало на мене.

- Зато што сам била болесна и морала да пијем сируп за кашаљ, тако да нисам могла да идем у биоскоп да гледам филмове са њим. Очигледно да му је био потребно друштво, па је морао да се снађе.

- Рекао ми је да сам желела да га променим и нисам прихватала његове несавршености. Додаћу само да је он конзумирао дрогу.

- Један од многих мојих бивших који су ме преварили, рекао ми је: 'Исто се звала као ти, па сам мислио да би била забавна прича да ти испричам касније'.

- Лако је заљубити се у тебе, и то ме је преплашило. И даље не разумем.

- Рекао ми је да је заборавио да смо у вези.

- Преварио ме је зато што сам га оптужила за превару.

- Једна девојка је толико била нападна и желела је да му остави свој број, па је он касније отишао са њом у биоскопу само како би јој рекао да има девојку.

- Ђаво га је опсео. Он је био потпуно убеђен у то, па ми је објаснио да је ђаво потпуно запосео његово тело и ум, због чега је спавао са другим женама. - закључила је једна коментаторка.

Научници су измерили 20 километара пениса да одгонетну да ли је величина битна! А шта кажу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА