Најновије

ОСВЕТА ЗА БРАТСТВО СА РУСИМА? СРПСКЕ КАМИОНЏИЈЕ БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНЕ! Ударали нас и викали: Ово је Украјина! Ово је наша граница!

Шесторица српских камионџија ноћас су око један час иза поноћи брутално претучени на граничном прелазу између Украјине и Румуније - Ђаково/Халмеу.

Гранични прелаз између Румуније и Украјине (Фото: Јутјуб)

Претукли су их украјински возачи шлепера. Док су их ударали викали су им да је "ово Украјина и да је ово њихова граница".

Група претучених српских возача јутрос се јавила медијима са шокантним вестима објашњавајући да се ово догодило на граници између две поменуте земље - пред сам улазак у Румунију, на њиховом повратку кући. 

“Претучени смо нас петорица-шесторица од чега тројица баш тешко”, написали су возачи додајући да су повређени Радојко Ковачевић, Милан Рујевић и Драган Јовановић. 

Они су још у шоку и неверици с обзиром на то шта им се догодило.

Они већ данима чекају да уђу на територију Румуније.

На питање, шта је био повод за напад, возачи кажу да су нападнути из чиста мира, те да ту стоје и чекају већ данима не само наши него и руски и белоруски шлепери за разлику од домаћих украјинских који без проблема обилазе километарску колону и прелазе границу за тили час.

Ником није јасно шта се догодило и шта би могао да буде разлог овог бруталног напада с обзиром да Србија у свим међународним институцијама подржава територијални интегритет Украјине и Крим сматра њеним интегралним делом.

Прочитајте ОВДЕ зашто Шиптари прете српским властима.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА