Најновије

КРЕМ РУСКЕ ВОЈСКЕ ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ: Њихова обука је ужасно тешка, а ових 5 тестова ће проћи само 20 људи (ВИДЕО)

Од неколико хиљада младих официра из целе земље одабрано је 120 најснажнијих. Тестирања су одржана на полигону Молкино, на југу Русије.

Руска војска (Фото: mil.ru)

Први пут у историји Оружаних снага Русије Министарство одбране скида вео тајне са система борбене припреме руских снага за специјалне намене. Ексклузивну серију специјалних репортажа „Вод“ емитује званични сервис Министарства одбране Русије — телевизија „Звезда“.

Војници не откривају своја имена и место где служе. Они треба да покажу највиши степен физичке и борбене спремности, као и техничка знања. Не само да морају да пресретну беспилотну летелицу противника, него морају да знају како да је искористе и сазнају где се налази противник.

За веома кратко време млади поручници су научили да пуцају као артиљерци, скачу са падобраном као припадници ваздушно-десантних снага, управљају свим врстама војних возила. Савладали су практичне вештине како би могли да се снађу у свим околностима у борбеним условима.

Током обављања борбених задатака, одређене су вође. На пример, Анастасија је имала огромну жељу да учествује у експерименталном програму. Она је надређена тиму од 19 мушкараца.

„Трећи дан смо на ногама, устајемо у један после поноћи. Ваљамо се у блату, прљавштини, али то нас не плаши“, истиче она. У групи се издваја и извиђач Денис. На полигону је украо војни камион „Камаз“ и на превару успео да се са групом увуче у штаб условног противника.


Официри треба да прођу пет врста тестова — да дођу до тајних докумената, да униште штаб и складиште са муницијом, да направе заседу и да изведу напад у позадини противника.

Учесници извршавају задатке као тим, али инструктори оцењују сваког понаособ. На тај начин се јача такмичарски дух код младих официра.  

Како време одмиче, напетост у тиму јача. На крају ће остати само 20 најбољих и најспремнијих. Ко ће имати среће да буде део елитне јединице и какви изазови чекају такмичаре, гледаћете у наставку ексклузивне серије специјалних репортажа „Вод“, које емитује телевизија „Звезда“.

Шест држава има пројекте за владавину светом! Шта се дешава прочитајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА