Најновије

РАДНИЦИ ПОШТЕ НЕЗАДОВОЉНИ ДОГОВОРОМ СА ВЛАДОМ! Руководство остаје у "фотељама", стање непромењено! Како су штрајкачи изиграни

Део радника Поште Србије незадовољан је постигнутим договором о прекиду обуставе рада у том јавном предузећу, рекао је радник Стефан Митровић. Он је колеге оптужио да су договор постигли "испод жита", а да се у јавности ствара утисак да је до обуставе рада дошло због једне до две хиљаде динара.

Протест радника поште (Фото: Јутјуб)

"Радници који су синоћ присуствовали преговорима пристали су на одређена повећања зарада, чиме је изиграна већина радника који су учествовали у обустави рада не само због малих примања, него и због стања у предузећу", рекао је Митровић.

Он је додао да се после постигнутог договора ништа неће променити и да руководство предузећа "остаје у својим фотељама".

Митровић је замерио представницима радника што са предлогом нису изашли пред колеге, па да се они изјасне да ли прихватају предлог или не.

Представници радника Поште Србије и Владе Србије постигли су синоћ договор о прекиду обуставе рада, која траје од 2. децембра, и да буду повучене казне и да нико од радника који нису радили не буде под суспензијом.

Договорено је да радници са најмањим примањима добију највеће повећање плата.

О Теслиној крштеници прочитајте ОВДЕ.

Извор: Н1

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА