Најновије

ЖИВКОВИЋ ПОРУЧИО ОПОЗИЦИЈИ: Не на изборе по сваку цену, али морамо да се боримо...

“На изборе не треба изаћи по сваку цену, али морамо да се боримо за боље изборне услове све док они не буду расписани, када ћемо, на основу услова у том тренутку, и донети одлуку о учествовању на њима”, изјавио је председник Нове странке Зоран Живковић.

Зоран Живковић (Фото: Јутјуб)

"За изборе морамо да се спремамо као да ћемо на њима учествовати, али и да имамо план за активан бојкот ако не", рекао је Живковић на радној конференцији Градског одбора Нове странке Београд.

Председник Градског одбора Бранко Младеновић подсетио је да су се чланови Нове странке активно укључили и у протесте "1 од 5 милиона".

"Уследио је и низ активности ради враћања Градске општине Врачар у руке Врачараца, али и плодоносна сарадња са Форумом младих и Саветом странке, ради указивања на горуће проблеме у функционисању главног града и понуде решења. Поносан сам посебно на Општински одбор Нове странке Врачар, који је, са просеком година 23, најмлађи одбор у Србији", рекао је он.

Делегатима се обратила и потпредседница Нове странке Мира Петровић, која је истакла да рад Градског одбора бележи вишегодишње успехе, али и да је пред њим, као и свим члановима Нове, период пун изазова.

"Суочени смо са бахатом, осионом, корумпираном влашћу. Уцењен човек није слободан човек, уплашен човек не може да ради и развија се како доликује. Од Нове се доста очекује. Лек за ово стање су избори, јер када гангрена захвати неки део тела - он се не бојкотује, већ се одстрани. Изборима се решава болесно друштво, зато активизам морамо у наредном периоду да подигнемо на максимум. Наше друштво је зрело за промене", рекла је Петровић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ненад Чанак поручио Војиславу Шешељу.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА