Најновије

ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ! ЈОВАНОВИЋ ПИТА ВЕСИЋА: Можеш ли, човече, бар једну ствар да добро завршиш у року?

Београдски одбор Савеза за Србију (СЗС) јавно је поставио питање градској власти како је могуће да ни постављање шина на Мосту на Ади није успела да обави успешно, иако су радови трајали чак 425 дана и плаћени скоро две милијарде динара из џепова Београђана.

Горан Весић (Фото: Јутјуб)

"Наиме, градска власт је посредно признала да ни ови радови нису урађени добро, јер је расписана јавна набавка за 'додатне непредвиђене радове' на Мосту, што је скандал и још један доказ њихове потпуне неспособности", каже у писаном саопштењу које је потписао шеф одборничке групе СЗС Никола Јовановић.

Он је упитао заменика градоначелника Горана Весића да ли може бар једна ствар да буде завршена у року, а да не треба да се поправља после неколико дана или месеци.

“Ова јавна набавка за "додатне непредвиђене радове" на Мосту на Ади, која се тиче пропуста у постављању шина, потврђује раније наводе СЗС да је за искакање трамваја почетком октобра одговорна дилетација и испадање шрафова, док је градски секретар за јавни саобраћај Јовица Васиљевић "експресно утврдио" да је крив возач”, оценио је Јовановић.

Он је подсетио су грађани чекали 520 дана да се замене плоче и уклоне жардињере на Тргу републике, као и да радови у улицама 27. марта и Краљице Марије још нису завршени, иако је рок био 20. август и навео да су за то директно одговорни Весић и директорка Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда Душица Анђелковић.

Прочитајте ОВДЕ како је Ивица Дачић одговорио на оптужбе из Приштине.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА