Најновије

ОВО СЕ АМЕРИКАНЦИМА НЕЋЕ ДОПАСТИ! Русија развила систем за предвиђање рата! Moже да спречи нове Југославије!

Министарство одбране Русије развило је систем за прогнозирање, који захваљујући бази података може да предвиди време и место почетка оружаних сукоба у разним деловима света, рекао је министар одбране Русије Сергеј Шојгу.

Сергеј Шојгу (Фото: Јутјуб)

“Ако у базу унесемо све податке о акцијама групе у Југославији (када се то догодило, број бродова, носача, ракета, у које доба дана се догодило, како се одвијало), онда је она као ’будилник‘ - зазвони и обавести: ’Знате, веома је слична ситуација у том и том делу света, јер се ради о истом броју бродова, носача авиона, авијације, носача крстарећих ракета, високопрецизног оружја. Стога постоји велика вероватноћа да ће се у том делу света догодити исто што је било и у Југославији‘“, истакао је Шојгу.

Према његовим речима, не ради се само о прогнози, него о моделу који предвиђа израду механизма за реаговање у таквим ситуацијама.

“Израђује се модел, који не само да одређује такве ’вруће‘ тачке у свету, него и развија механизме реаговања, узимајући у обзир грешке које су раније направљене, како их сада не бисмо поновили“, објаснио је министар.

Он је такође додао да Министарство одбране Русије има техничке могућности, које ће дозволити да се скупљају и систематизују неопходне информације и подаци.

Прочитајте ОВДЕ о новом Путиновом војном чуду.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА