Најновије

ПРОЦУРЕО ТАЈНИ ПЛАН "ДУБОКЕ ДРЖАВЕ": Трамп мора бити заустављен одмах, не смеју се чекати избори 2020, спрема се државни удар!

Правни комитет Представничког (доњег) дома Конгреса САД објаснио је - у извештају на 658 страница - због чега Доналд Трамп мора бити "одмах заустављен и смењен".

Доналд Трамп (Фото: Сајт америчког председника)

Иза извештаја - као и иза целе импичмент-процедуре у Представничком дому - стоје конгремсени-демократе, а заправо либерала-револуционара. Уосталом, ево шта у том документу дословно пише:

- Не смемо рачунати на наредне (председничке) изборе као на средство супротстављања противоправном деловању председника (Трампа) јер он представља претњу поштеним изборима. Морамо дејствовати одмах!

Правни комитет је дефинитивно утврдио да се Трампов импичмент тражи због злоупотребе власти и ометања конгресне истраге поводом те злоупотребе.

У образложењу је навео да је Трамп своје личне политичке интересе поставио и „изнад националне безбедности, наших слободних и поштених избора и нашег система међусобног уравнотеживања грана власти".

Овоме је придодао: „Он (Трамп) је повлачио злонамерне потезе и наставиће да их повлачи ако не буде заустављен".

Као главни такав "потез" правни комитет је навео „Трампову молбу страној држави (Украјини) да се умеша у изборе 2020-те".
        
У овом контексту је наведено да је Трамп у Кијев слао „личног адвоката" како би била „отворена фиктивна истрага о деловању председникових политичких конкурената".

Расправа у представничком дому о импичменту заказана је за 18.  децембар.

Одмах потом ће у Сенату САД, горњем дому Контгреса, почети својеврсно суђење поводом импичмента за време којег ће демократе морати да прођу преко својеврсног минског поља.

Трампа, сасвим сигурно, неће успети да сруше, а остаје да се види - да ли ће то суђење показати да су се са импичментом прерачунали и платили његову процедуру не само ждемонтажом Џоа Бајденаж него и погоршањем изборних шанси целе Демократске партије.

Прочитајте ОВДЕ  шта Амери могу да очекују од С. Кореје.

Извор: fakti. org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА