Најновије

РАДИМ ТО И ДОК МИ ЈЕ ДЕЧКО КОД КУЋЕ! Београђанка открила детаље новог тренда у сексу: Тако је увек слађе

Широм света постао је популаран тренд који практикују највише жене.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Реч је о својеврсном фетишу жена које имају потребу да заводе мушкарце који су у вези са неким другим. Истовремено, и оне су у моногамној вези.

Да ни жене у Србији нису остале имуне на овај тренд, показује и исповест Београђанке Ј.А. (36), која је у последњих година имала неколико искуства са заузетим мушкарцима, па чак и онда када је и сама била у наводно моногамном односу.

- Забрањено воће је увек слађе. Чињеница да немам притисак у вези те особе, да неће бити никаквих очекивања - то ме растерећује и пружа прилику да неометано уживам у односу са неким. Понекад ми мушкарци послуже само да се осветим за нешто неком партнеру. Понекад је то само разонода, или шанса да не будем у потпуности усамљена - објашњава ова Београђанка.

Она је открила и зашто спава са заузетим мушкарцима, чак и када има и регуларног партнера и није сингл.

- То је попут адреналина. Недостаје ми тај осећај узбуђења, да радим нешто тајно, што није дозвољено. Са заузетим мушкарцима немам бојазан - да ће неком рећи, да ће ме смарати, уцењивати. Уживам у оваквим односима док трају. Они који знају шта радим често ме осуђују, али са опаском да сама себи уништавам живот. Док ми пријају такве афере, свакако планирам да их практикујем - каже Ј.А, и додаје да заузете мушкарце најчешће упознаје путем друштвених мрежа и апликација за дејтинг.

Колико оргазама годишње је довољно да бисте продужили живот прочитајте ОВДЕ.

Извор: žena.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА