Најновије

ПОСЛЕДЊИ ТРЗАЈ ЕВРОФАНАТИКА: Ви ћете господо присталице лажне западне демократије због својих ставова завршити на ђубришту историје

Неколико дана после величанственог Сабора Српске деснице одржаног у Сава центру, на коме је обзнањено да покрет прераста у странку, огласили су се доказани антисрби да излију свој гнев.

Милорад Вучићевић и Миша Вацић (Фото: Српска десница)

Пише: Милорад Вучићевић, председник градског одбора Српске деснице у Лозници

Они који су годинама плаћени од западних антируских и антисрпских центара моћи за свој штеточински рад сада изливају своју мржњу према странци Српска десница. Питају се откуд нама, српским националистима и патриотама, новац да се региструјемо као странка и организујемо импресиван скуп. У овој нашој Србији, господо антисрби, постоје они који су спремни све материјално да дају за идеје које афирмишу наш национални став. За разлику од вас, који сте спремни да се зарад зелених новчаница спустите до националног нихилизма (што радите дуги низ година), чланови Српске деснице су одлучни све да дају за Српство, а Српство ни за шта.

Ваш гнев, мржња и забринутост (посебно новина које не могу продајом да покрију ни штампање дневног тиража) су оправдани, јер сте препознали у нама некога коме ће Срби десне оријентације дати гласове и не само нас увести у парламент, већ претворити у респектабилну политичку снагу која ће одлучивати о будућности Србије.

Ви ћете господо глобалисти, еврофанатици, неолиберали, присталице лажне западне демократије због својих ставова завршити на ђубришту историје, одбачени и препознати као срамота и проклество овога народа. Чини нам се да ће и ваши ментори са Запада, који вас финансирају и хушкају, ускоро бити суочени са својим унутрашњим проблемима које неће моћи да реше. Врло брзо ћете бити препуштени себи и вашу добро плаћену мржњу према Русима и Србима неће имати ко да награђује новцем.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ђорђе Маула написао о одлуци Велике Британије да напусти ЕУ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА