Најновије

ЧОЛА ВАТРЕНО ПОЧЕО! Наша љубав траје годинама! Пуно ми је срце! (ФОТО)

Највећа регионална звезда Здравко Чолић  у петак и суботу у Штарк арени одржао је прва два од чак пет концерата у низу које ће приредити публици у главном граду. У рекордном року распродао је четири наступа који су део турнеје „Оно мало среће“, а карата за последњи заказан за 27. децембар остало је још мало. 

Спектакуларан детаљ с концерта (Фото: liveproduction)

У крцату дворану где је у препуним трибинама и партерима чекало око 18.000 обожавалаца, Чолић је утрчао праћен тактовима хита „Продужи даље“ , пламеновима са сцене, вриском и овацијама. 

Тако је почело прве вечери, наставило се наредних више од три сата, уз непрестану игру, аплаузе и хорско певање публике Чолиних непролазних песама „ Ти живиш у облацима мала“, „Окано“, „Тебе чувам за крај“, „Мерак ми је“, „Једна зима са Кристином“, Свадбарским сокаком“,Пјевам дању, пјевам ноћу“, „Права ствар“... Док су се низали хитови, сваки део гледалишта певао је и плесао са енергичним певачем.

(Фото: liveproduction)

И суботње вече протекло је у истој ужареној атмосфери, набијено добрим емоцијама и сјајним расположењем.

Концерт којим је Здравко отворио серију београдских наступа био је први после пет година у највећој београдској хали. Своје фанове који га прате широм региона од Словеније до Македоније, свим новим и старим обожаваоцима поручио је:

- Добро вече Београде! Драго ми је што сте овде вечерас, поздрављам рају из целог региона. Наша љубав траје годинама. Пуно ми је срце! Даћемо све од себе да ово вече буде незаборавно!

Оба спектакла су била величанствена и незаборавна судећи по рекацијама публике како у Арени тако и данима после. Осим легендарног баршунастог Здравковог гласа и аутентичне енергије, натупе су красили одлично озвучење, сценски ефекти и атрактивне кореографске тачке.

Чак пола милиона вати из 120 звучника, учинили су да се у сваком кутку дворане звук чује феноменално. 

Посебан део који је зачинио наступе и довео атмосферу до усијања, била је Чолина шетња стазом, поплочаном лед екренима која је залазила дубоко међу фанове. Ка миљенику жена и највећој југословенској легенди летеле су руже и љубавне поруке, а он им је узвраћао пољупцима и прелепим песмама.  Осим уобичајено великог броја дотераних дама,  међу громогласном публиком било је и неочекивано много мушкараца.

Посебна публика певала је са рамена својих родитеља, једнако знајући текстове песама као и њихове маме и тате.  Када се двораном затресло „Главо луда“, са таванице су полетели балони, све је експлодирало од енергије, а и уз остале брзе ритмове баш нико није могао да остане у месту. Чувене баладе праћене су нежним плесом и набојем емоција.

Посебно емотиван тренутак изазвао је наступ специјалног госта суботње вечери. Велики хит  „Загрли ме“ , Арсена Дедића, Здравковог великог пријатеља, одсвирао је Матија Дедић, син покојног кантаутора.  Обе вечери публику је забавио и специјални гост Драгољуб Ђуричић са својим бубњарима. 

Чолић је обе вечери певао више од 40 песама хорски са публиком која зна све речи сваког хита, а чак шест је запевао на бис.  Непролазни Чола симболично је завршио два величанствена наступа песмом „Кућа пуна народа“ уз емотивне стихове: „Животе мој, подари ми глас, пјесмама да загрлим вас“. 

Трећи и четврти концерт који ће се одржати 13. И 14. децембра су распродати, а карте за пети наступ 27. децембра су у продаји по истим ценама на благајни Штарк арене, свим продајним местима.

Прочитајте ОВДЕ  још детаља са Чолиних концерата у Београду. Погледајте видеа.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА