Најновије

КАДА ЈЕ КРЕНУО ДА УРЛА НИ МАРИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ГА СМИРИ: Шешељ открио о српском признању лажне државе (ВИДЕО)

Председник СРС, проф. др Војислав Шешељ изјавио је да је Запад изгубио стрпљење и да жели само српско признање тзв. Косова.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала је изјавио у емисији "Добро јутро Србијо" на Хаппy ТВ да Запад у опозицији није још пронашао решење за њиховог лидера у Србији, те да Драган Ђилас нема политичког талента.

Говорећи о Сергеју Трифуновићу и Јови Бакићу, Шешељ сматра да они нису права опозиција и да врло мали број људи подржава екстремизам, те се сагласио са водитељем Миломиром Марићем да они скандалозним испадима само компромитују опозицију, уместо да раде супротно.

За ДС Шешељ је рекао да је то странка која је упропастила Србију.

Лидер радикала критиковао је све политичке противнике, чак ни водитељ Миломир Марић није успео да га заустави, као што то обично чини.

Говорећи о деведесетим годинама, Шешељ каже да не верује да је Слободан Милошевић радио за Американце.

- Он је био искрени патриота, али и левичар, комуниста. Дуго се није могао отарасити комунистичке догме. Алија Изетбеговић и Фрањо Туђман су за њега били примитивци и он је њих могао да дрибла као волове, али није могао да предрибла западњачке компјутуре. Није сам могао против сто повезаних комјутера ЦИА и Пентагона. Они су знали за једну карактеристику његове личности, да у почетку одлучно не попушта, а на крају попусти и да више него што је ико тражио. То је била његова особина коју смо искусили на својој кожи, али је био међу најинтелигентнијим, најспособнијим, најталентованијим, имао је велико знање из економије, али му је недостајало знање из политичке теорије. Могао је више да уради за Србију под неким другим околностима. Знали смо да причамо у Хагу шта би било да смо се раније удружили - рекао је Шешељ.

Разрешена "мистерија" о улози Бранка Стефановића у ГИМ. Шта је говорила власт сазнајте ОВДЕ.

Извор: happytv.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА