Најновије

"ПИ*КА ВАМ МАТЕРИНА АКО СУ ВАМ МАНЧЕСТЕР И РЕАЛ ВАЖНИЈИ ОД СРБИЈЕ!" Ћиро Блажевић без длаке на језику!

Легендарни тренер Мирослав Блажевић навија да се Србија пласира на Европско првенство!

Ћиро Блажевић (Фото: Јутјуб)

Уколико би се то десило, "Орлови" би били у групи са Хрватском, Енглеском и Чешком, али наши фудбалери прво мојару да прођу бараж!

"Прижељкујем и навијам да се пласирате на Еуро и да дође до те утакмице. Зар не би било лепо да ми играмо тамо у Енглеској на Европском првенству? Још само да прођете тај бараж. Верујем да можете, али знате ону стару не правите рачун без крчмара. Победите прво те Норвежане, па онда те друге у финалу. Бољи сте ту од свих тих! Шта има Хрватска, а нема Србија, па годинама имате боље резултате од нас?" - рекао је Блажевић.

Ћиро сматра да играчки кадар Србије ништа није слабији од хрватског:

"Немате ви ништа слабије играче од Хрватске. Кључна ствар у целој причи је тренер. Њега морате да имате. Ако доведете тренера којем пет бољих играча седи на клупи од оних што му играју на терену, џабе онда све".

Оплео је по фудбалерима и њиховом ставу:

" Пи*ка вам материна ако вам је тамо неки Манчестер, Реал или Барса важнији од репрезентације. Кад дођеш у своју земљу, ниси играч Манчестера, него твоје репрезентације. Нема тада приче ко игра где, ко је које име. Сине мој, да ти кажем, нико не игра нигде, је л' ти јасно, сви играју за своју државу".

Уколико би се Србија пласирала, играли би тек у последњем колу групне фазе ЕП против Хрватске, ако би једна репрезентација већ прошла, а другој требао бод или сва три на том мечу...

"Сине мој, заборави, те акробације. Није то ни време ни место за наше балканске преваре - одбрусио је Ћиро Блажевић!

Потом је прокоментарисао дебакл Звезде!

"Што сте се усрали, пи*ка вам материна? Изашли на терен и скинули гаће. Уместо да сте изашли с размишљањем "јеба*емо их", ви се нагузили и онда ми се ту чудите као „напунили нас"" - у свом стилу ће Ћиро.

Прочитајте ОВДЕ  какав је то шок на Маракани.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА