Најновије

ДАЧИЋ ОДГОВОРИО ЗОРАНИ: Коалицију сам предложио Вучићу, а не њој!

Нисам предложио коалицију са Зораном, него са Вучићем и само ћу са њим о томе да разговарам. Када она буде имала своју листу, може да ми овако одговара.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Овим речима лидер СПС-а Ивица Дачић прокоментарисао је изјаву чланице Председништва СНС-а Зоране Михајловић, да социјалисти желе на заједничку изборну листу са напредњацима како би лакше очували своје позиције.

- Очигледно је да нешто није разумела. Нисам предложио коалицију због страха од резултата, јер је листа СПС-ЈС била друга на прошлим изборима, већ због јединства државне политике, што је и сам Вучић пре неки дан рекао, позивајући на стварање широке народне коалиције - истакао је Дачић и додао да "можда Зорана у тој широкој народној коалицији неће СПС, јер има своје фаворите - Ђиласа, Обрадовића, Јеремића...".

Додатни коментар имала је и Михајловићева која је Дачића упитала зашто се љути и поручила му да увек може да је демантује и самостално изађе на изборе да се види колику подршку има.

- Не знам шта је лидера СПС-а толико наљутило и увредило у чињеници да ће његова странка, на заједничкој листи, много лакше очувати функције у Влади и позиције у Србији, него да наступе самостално - навела је Михајловићева.

Зорана одговорила Дачићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА