Најновије

ПУТИН ЗАМАЛО РАЗНЕСЕН! На време откривена смртоносна опасност за председника Русије!

Маринци Балтичке флоте су, уочи посете руског председника Владимира Путина острву Гогланд овог лета, пронашли и елиминисали минско поље из времена Другог светског рата, рекао је у интервјуу листу „Црвена звезда“ командант Балтичке флоте адмирал Александар Носатов.

Владимир Путин (Фото: kremlin. ru)

- На самом острву деминери су открили и неутралисале две десетине муниције из времена рата, док је на морском дну посада миноловца „Александар Обухов“ открила цело минско поље од немачких мина које је уз помоћ роботизоване подводне технике било уништено на лицу месту - рекао је он.

Председник је погледао колекцију предмета које су археолози пронашли на броду који је потонуо у 19. веку у североисточном делу острва.

Он се спустио у батискафу на дну мора где је потонула подморница Шча-308 "Сјомга".

Путин је већ боравио на острву Гогланд пре шест година – у јулу 2013. године. Тада се шеф државе упознао са пројектима који се реализују у Балтичком мору у оквиру програма истраживања дубоких вода Руског географског друштва, посетио студентски камп и разговарао са учесницима експедиције „Гогланд-2013“.

Тада се Путин, такође у подводном апарату спуштао на дну мора, где је била пронађена фрегата „Олег“ која је потонула 1869. године.

Прочитајте ОВДЕ  о каквој уцени пише Дојче Веле.

Извор: rs. sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА