Најновије

"СА ВУЧИЋЕМ ДЕЛИМ ИСТЕ ПОЛИТИЧКЕ ЦИЉЕВЕ!" Дачић о предстојећим изборима

Нисам предложио коалицију са Зораном, него са Вучићем, одговорио је данас председник СПС Ивица Дачић потпредседници СНС Зорани Михајловић поводом њеној коментара да би социјалисти заједничку листу са СНС, да би лакше очували своје позиције.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Очигледно је да Зорана нешто није разумела када је реч о мом предлогу председнику Александру Вучићу да СНС и СПС заједно иду на изборе, каже Дачић.

- Нисам ја ни предложио коалицију са Зораном, него са Вучићем и само ћу са њим о томе да разговарам. Када она буде имала своју листу, мозе да ми овако одговара - навео је Дачић у писаној изјави за Тањуг.

Он је истакао да није предложио коалицију због страха од резултата, јер је листа СПС-ЈС била друга на прошлим изборима, већ је то предложио због јединства државне политике, што је и сам Вучић пре неки дан рекао, позивајући на стварање широке народне коалиције.

- Можда Зорана у тој широкој народној коалицији неће СПС, можда има своје фаворите, можда Ðиласа, Обрадовића, Јеремића и остале. Уосталом, ја се њој нисам ни обраћао, моја порука се односила на Вучића, са којим делимо исте политичке циљеве у интересу Србије - рекао је Дачић.

Дачић је јуче изјавио да је председнику Александру Вучићу предложио да социјалисти и СНС заједно изађу на предстојеће изборе, а на ту изјаву реаговала је потпредседница напредњака и навела да није изненађена Дачићевом изјавом, јер, каже, свако жели да буде на страни победника.

- Много је лакше и јефтиније Дачићу да на тај начин очува своје позиције и позиције другова из СПС, него да сами изађу на изборе. Да парафразирам један ранији изборни слоган: кад је фрка - Вучић - рекла је Михајловић за Блиц.

Зорана Михајловић одбрусила Дачићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА