Најновије

“ГРАДСКИ БУЏЕТ ВРАЊА МОРА ДА БУДЕ У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА!“ Српска Десница се брине о вољи грађана и њиховом праву да одлучују

У последње време једна од најактуелнија прича у нашем граду јесте рад и функционисање ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“, да ли служи народу или уствари ради против њега.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Да ли је било потребе за постављањем стубића, колика је њихова реална цена, а наравно и какав је квалитет истих сходно жалбама грађана да су веома неквалитетни? О њиховој улози и постављању на појединим локацијама, где више праве проблем грађанима него некакво решење и заштиту, је сувишно полемисати али наводимо чињеницу да се њима врло често блокира приступ одређеним приватним локалима и од власника се потражује новчана накнада, односно плаћање таксе на годишњем нивоу како би могли да их померају, ради несметаног обављања своје делатности.

Настављајући причу о стубићима, не можемо да се не дотакнемо и актуелних на пешачком острву у Цара Душана, за које се народ реално пита, чему служе? Или чему служи само пешачко острво?

У духу новогодишњих празника, актуелна је и прича око уличне расвете. Не можемо да се не запитамо зашто је ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“ уопште куповао нове украсе и тиме утрошио новац пореских обвезника ако су већ постојали адекватни украси од прошле године!?

Питамо, као глас народа, да ли је све ово морало бити овако, или ће нам директор ЈП “Урбанизам и изгарадња града Врања“ у свом стилу рећи „да и ово није у његовој надлежности“.

И док се директор овог јавног предузећа свим снагама залаже да оправда своје потезе у народу и изнесе слику организованог тимског рада на чијем челу је он, поједини запослени тврде да у том предузећу кључа незадовољство!

Српска Десница се брине о вољи грађана и њиховом праву да одлучују о начину трошења буџетских средстава на пројекте од јавног значаја и интереса, а не за лична богаћења појединаца.

Да ли ће доћи до укидања полиције Републике Српске сазнајте ОВДЕ!

Извор: nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА