Најновије

СЕРГЕЈ ПРОЗВАО ЛУКАСА ПА СЛОМИО ЗУБЕ! Фолкер одбрусио Трифуновићу: Ти најбоље знаш како се разноси због дроге!

Шокантну фотографију Аце Лукаса, која се већ неколико дана шири друштвеним мрежама, а на којој лежи на каучу, а поред њега је сто са кесицом белог праха прокоментарисао је и Сергеј Трифуновић који је покренуо прави медијски рат.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Сергеј Трифуновић је шеровао фотографију на Твитер уз коментар: "Дошли смо у посед праве фотографије и овом приликом се извињавамо Аци Лукасу. И наравно, честитамо славу, мало разнесење".

Аца Лукас му није остао дужан:

"Сергеј, окани ме се. Нит' те пратим, нит' ме занима шта објављујеш, али ме новинари питају да коментаришем твоје бљувотине док снимам нову песму и гледам своја посла. То саветујем теби, то јест, најбоље би било да гледаш свја посла, да се држиш глуме и не таласаш. То што кажу да си написао на друштвеним мрежама је твоја слика и прилика. Ја сам о својој порочној прошлости причао јавно, а ти пишеш глупости иако најбоље знаш како се разноси од дроге", одговорио му је Аца Лукас.

Иначе, фолкер се, чим је почела да се спорна фотографија шири друштвеним мрежама, огласио у јавности.

"Фотографија је настала давно, из зезања са другарима. Каква дрога, то је шећер! Ми смо се за***авали, а неко је сада то злоупотребио, из не знам ког разлога. Зар мислите да бих ја после свега што сам урадио у животу, дозволио себи овако нешто? Ни кад сам то радио није било могуће да исплива нека оваква фотографија, а не сад. Боли ме уво, немам за шта да се правдам", рекао је Лукас.

Прочитајте ОВДЕ   чиме је то шокирао министар здравља.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА