Најновије

ГРАНАТИРАН ГРАД ПРИЛИКОМ ПОСЕТЕ НEТАЊАХУА! Све сирене у Израелу су оглашене! Појас Газе гори! (ФОТО/ВИДЕО)

Једна ракета је лансирана из појаса Газе на јужни израелски град Ашкелон током посете премијера Бењамина Нетањахуа, што га је натерало да накратко оде у склониште, јавили су израелски медији.

Бењамина Нетањаху (Фото: Јутјуб)

Израелска војска потврдила је лансирање на Ашкелона, који је удаљен 12 километара од обалске палестинске енклаве, рекавши да је ракету оборила ваздушна одбрана.

Нико није прузео одговорност за тај напад у Гази која је под контролом исламиста Хамаса и у којој је мања оружана фракција Исламски џихад током прошлог месеца размењивала ватру са Израелом, преноси Ројтерс.

Израелске телевизијске станице приказале су снимак како Нетањахуа, који води кампању да задржи кормило конзервативне странке Ликуд на страначким изборима, одводе телохранитељи.

Како се наводи, он је одведен у склониште пошто су се огласиле сирене за ваздушни напад, али се потом вратио да настави кампању.

Док се очекује да Нетањаху задржи лидерство у Ликуду, а потом следе мартовски општи избори у Израелу - трећи за годину дана, пошто он и његов централистицки ривал Бени Ганц нису успели да обезбеде већину. после два претходна гласан

Све руске ракетне трупе су наоружане Искандер системима! Више о томе прочитајте ОВДЕ!

 

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА