Најновије

БИОСКОПСКО ВЕЧЕ СА ВЕСЕЛИНОМ: Карте у продаји за премијеру руског блокбастера “Инвазија”! (ВИДЕО)

Најишчекиванији руски филм године, спектакуларни блокбастер "Инвазија" премијерно ће бити приказан 9. јануара у биоскопу Синеплекс Ушће Шопинг Центар, са почетком у 20 часова дистрибуцији Дексин филма.

Плакат из филма (Фото: Дексин филм)

Карте су већ у продаји, а домаћин премијере биће и један од најпознатијих домаћих Инстаграм блогера – Веселеен (Владимир Звекић), који је тим поводом позвао све љубитеље филмске уметности да му се придруже.

Истог дана, дугоочекивани наставак “Силе привлачности”, најгледанијег руског остварења из 2017, наћи ће се на репертоару домаћих биоскопа широм Србије.

Радња “Инвазије” одиграва се три године након што се свемирски брод срушио у московско предграђе, одакле је, после тешке борбе са руским оружаним снагама, одлетео са Земље. Јунакиња Јулија, која је једина била у контакту са ванземаљцем Хеконом, спасена је од сигурне смрти уз помоћ ванземаљске технологије. Захваљујући њој стекла је и необичне способности које ће јој отежати живот. Некада бунтовна ћерка градског комаданта Валентина Лебедева  мора да се помири са новом улогом коју јој је наметнула држава – постала је експериментални кунић у тајној лабораторији Министарства одбране. Научници и војска уносе у атоме њена осећања, емоције и искуства, покушавајући да открију природу Јулијиних растућих моћи. Али, њен новостечени дар не узбуђује и не привлачи само људе. Три године после првог контакта са ванземаљцима, претња од инвазије надвила се над човечанством. Постоји само један начин да Земљани победе у надолазећем сукобу – морају да пронађу снагу у себи како би остали људи. Могу ли љубав, оданост и милост да буду јачи од моћи ванземаљске технологије? Избор који утиче на судбину милиона требало би да донесе свако од нас понаособ.

У овом остварењу једну од главних улога тумачи Олег Меншиков (“Сибирски берберин”, “Варљиво Сунце”), као и Александер Петров, домаћој публици познат по улози Саше у хит филму “Лед”.

Прочитајте ОВДЕ   како је Петар Стругар “посрбио” Вила Смита.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА