Најновије

НИШТА ОД ДОГОВОРА МАРКОВИЋА И АМФИЛОХИЈА! Шамар који је Марковић добио од Миловог човека за специјалне задатке пресудио!

Данас је неочекивано Душко Марковић, председник Владе Црне Горе, прихватио да се састане са митрополитом црногорско-приморским Српске православне цркве Амфилохијем Радовићем, и то у јеку скупштинске расправе о спорном предлогу Закона о слободи вероисповести.

Душко Марковић (Фото: Јутјуб)

Међутим, поменути састанак Марковића и Радовића, протекао је веома лоше, јер Марковић практично није имао никаквог разумевања за митрополитову аргументацију, нити је током сусрета пажљиво пратио навођење митрополитових аргумената
Епилог састанка Марковића и Радовића, остаје исти, црногорска власт наставља да врши репресију према Српској православној цркви у Црној Гори.

Као главно питање остаје да ли је Марковић током састанка са Радовићем поступао зато што заиста дели политичка уверења која би требало да доведу до некаквог законског уређења питања вероисповести, или пак због страха изазваног шамаром који је данас добио од Зорана Лазовића, помоћника директора Управе полиције Црне Горе. 

Подсећамо, Лазовић, који је познат као особа за специјалне задатке црногорског председника Мила Ђукановића и веза ка криминалном клану "Гранд" физички је насрнуо на Марковића лупивши му шамар због састанка са митрополитом црногорско-приморским.

Шамар Марковићу представљао је уједно и упозорење за колебљиве посланике ДПС-а, јер је Лазовић, како се за сада спекулише Марковићу претећи поручио "да је ђубре издајничко због тога што је прихватио да се састане са Амфилохијем", наводе извори.

Иначе, непознато је како се Лазовић нашао у просторијама Скупштине Црне Горе, узимајући у обзир чињеницу да се данас спроводи расправа о предлогу Закона који је практично поделио Црну Гору и распирио нове међунационалне нетрпељивости у тој држави.

Такође, присуство Лазовића се међу познаваоцима прилика у Црној Гори коментарише и као потенцијалну намеру државног руководства да у том органу изазове немиле догађаје, а за то окриве српску популацију.

Прочитајте ОВДЕ  шта се то дешава у црногорском парламенту.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА