Најновије

ПРИНЦ ФИЛИП СТАО У ОДБРАНУ СРБА: Поносан сам на наш народ и свештенике! Са тугом гледам догађаје у Црној Гори!

Са великом тугом пратим актуелна дешавања у нашој братској Црној Гори. Веома сам разочаран односом државних званичника Црне Горе према Српској Православној Цркви и нашем народу, написао је на својој фејсбук страници принц Филип Карађорђевић.

Принц Филип Карађорђевић (Фото: Јутјуб)

Пребијање Владике Методија и верника који на миран и демократски начин изражавају своје неслагање са предлогом закона о слободи вероисповести је у најмању руку срамно за једно цивилизовано и демократско друштво каква би Црна Гора морала бити, истакао је.

Он је казао да је недопустиво је ћутати и нереаговати на овакву неправду и безумље које се дешава у 21. веку у сред Европе. Овакви потези који изазивају деобе и братомржњу не могу бити на корист ни једној држави, ни једном народу, па ни самој Европи.

Са великом тугом пратим актуелна дешавања у нашој братској Црној Гори. Веома сам разочаран односом државних званичника...

Posted by Princ Filip i Princeza Danica Karađorđević on Friday, December 27, 2019

Поносан нам на наше Епископе, свештенство и народ у Црној Гори који упркос овако болним и бесмисленим нападима наше браће у Црној Гори и упркос кршењу њихових основних људских и грађанских права, часно и достојанствено сведоче и боре се за истину, правду и Цркву Божију, казао је.

Надам се да ће код наше црногорске браће преовладати разум и молим их у своје име, да не деле народ и не шире мржњу јер то не служи на част и не приличи јуначкој и честитој Црној Гори и свим грађанима који у њој живе, закључио је принц Филип.

Србија одбила изручење Османовића Босни и Херцеговини! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА