Најновије

ВУЧИЋ И ДАЧИЋ ПРАВЕ КОНАЧНИ ДОГОВОР: После празника преговори напредњака и социјалисти о једној листи

Лидери СНС и СПС Александар Вучић и Ивица Дачић би после новогодишњих и божићних празника требало да разговарају о могућности да социјалисти и напредњаци изађу на изборе на једној листИ.

Дачић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Дачић је пре пет дана рекао да је предложио Вучићу једну листу, а председништво СПС је то у четвртак једногласно подржало и овластило Дачића да о томе разговара с Вучићем.

"Председништво СПС је оценило да је коалиција са СНС и Вучићем у протеклих седам година одлично функционисала у интересу развоја Србије и заштите националних и државних интереса. Тон таквој сарадњи давали су Вучић и Дачић својим личним односима и заједничким ангажовањем на бројним државним питањима", саопштило је Председништво.

Вучић је још раније најавио да прво следи Главни одбор СНС па онда одлука о коалицији, али једно је сигурно - одлука је на напредњацима.

Извор каже да би, како сада ствари стоје, Вучић и Дачић требало да после празника седну за исти сто и разговарају о овој теми.

"План је да Дачић и Вучић после Божића седну и разговарају. Вучић је задовољан што је тај предлог стигао од Дачића, а шта ће бити одлучено, остаје да се види. Много је параметара у игри", казао је извор.



Прочитајте ОВДЕ да ли ће Војислав Шешељ бојкотовати предстојеће изборе.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА